Double píše:Halou, takze som zistil dnes ze mam chladiacu zmes pod Lkom, a citam tu diskusiu a fakt neviem nacom som, mozem teda kupit ten fridex?
Double píše:Halou, takze som zistil dnes ze mam chladiacu zmes pod Lkom, a citam tu diskusiu a fakt neviem nacom som, mozem teda kupit ten fridex?
PPetr33 píše:V OBI jsem koupil ANTIFREEZE G48 od firmy SHERON. Také jsem jí tam trošku dolil a zatím vše v pohodě. Ale nelej jí tam samotnou,ale v poměru minimálně 1:1, protože jinak to bude minimálně do -60° a to je tady v tom přírodním pásmu zbytečné...
Riccardo píše:PPetr33 píše:V OBI jsem koupil ANTIFREEZE G48 od firmy SHERON. Také jsem jí tam trošku dolil a zatím vše v pohodě. Ale nelej jí tam samotnou,ale v poměru minimálně 1:1, protože jinak to bude minimálně do -60° a to je tady v tom přírodním pásmu zbytečné...
Lidi nešťastní, vy jste nepoučitelní ... :-(
Mirek28 píše:Řešil jsem tento problém minulý týden u 8 dní starého vozu, po 480 km mi voda padla pod L. Zajel jsem dokde jsem zakoupil 1L Castrol long life Antifreeze nf za 212,- kč,naředil 40:60 na -25°C a mám toho rázem 2,5 litru. Vyrazil k autu,abych dolil jak mi doporučili v
asi 1 cm pod horní rysku. Začal jsem lít a když jsem byl cm pod ryskou koukám,že se tam vešli celé 3dcl !!! A v tom zbytku se teď asi budu koupat
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé