Ingdave píše:Ahoj jak píšete, tak když dám CDéčko do rádia s MP3, tak můžu na volantu skákat mezi adresáři, ale u flashky to jde pouze na rádiu. Ale mám spíše jiný problém a zajímalo by mne, zdali Vám to taky dělá. Poslouchám v autě MP3 z flasky a najednou příjde dopravní hlášení, poprvé se po jeho konci zase začnou přehrávat MP3 z flasky a podruhé mi zamrzne celé rádio a nejde přepnout ani na rádio ani na CDéčko. Musím zastavit, vypnout motor, vytáhnout klíč a pak to zas všechno jede. Dělá Vám to taky?
odporucam este jednu vec, trochu drasticku ale preco nie...odpoj baterku...tym ti resetne radio a mozno vse bude slapat ako ma...my tak riesili problemy na lagune

ale ak sa dotoho das tak nezabudni ze autoradio ma heslo!!! standardne sa mi zda, ze 0000 ale ak si ho menil...
a ked sme pri tom uz niekdo riesil odkodovanie autoradia pri odpojeni baterky??jedna sa mi oto ze pri golfoch treba mat nastartovane auto aby autoradio prebehlo cez imobilizer lebo inak po vypnuti radia treba zadat kod este raz tak neviem ci to je potrebne aj pri nasich maznacikoch...