přehrávání flashdisku

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Příspěvekod Stefi » 15.01.2009 14:54

luboss píše:
Tony píše:
Stefi píše:Moje rovněž neustále v autě, vybírám jen na doplnění anebo když chci něco přetáhnout z jiného počítače, třeba foto atd...mám 4 gigovou od Kingston, nebo tak nějak :-o

no ja taky. Kingston 4GB http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140006000000FHS&Search=usb%20disk&SearchType=1

aj ja mam tuto vysuvacku ale 2 gb verziu
ano presne tento typ a nemám problém,ale ja ji mam stále zasunutou ve zdířce...
Stefi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod martasczech » 15.01.2009 15:48

Takže já mám tuhle flešku http://www.alza.cz/datatraveler-mini-slim-d97779.htm
Mám ale takový problém, pokud mám na flešce jiné soubory než mp3(případně ogg), tak mi rádio píše, že je flash prázdná. Nějak tomu nerozumím, nenačte ani ty mp3, což je divné. Máte na to někdo názor, myslím že by rádio mělo mp3 načíst.
Obrázek You'll Never Walk Alone Obrázek
martasczech Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
57000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 15.01.2009 15:53

martasczech píše:Takže já mám tuhle flešku http://www.alza.cz/datatraveler-mini-slim-d97779.htm
Mám ale takový problém, pokud mám na flešce jiné soubory než mp3(případně ogg), tak mi rádio píše, že je flash prázdná. Nějak tomu nerozumím, nenačte ani ty mp3, což je divné. Máte na to někdo názor, myslím že by rádio mělo mp3 načíst.

Mam presne tu istu flashku len 8Gb. Mam na nej aj ine subory a radio ju nacita. Mozno je problem v nejakom nestandardnom subore ktory sposoby ze to zatuhne ked ju radio scanuje a robi index a potom vyhlasi ze je prazdna, pripadne ju skus skontrolovat v PC scandiskom, prinajhorsom preformatovat ako FAT32.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Katikakus » 15.01.2009 16:02

sTiLL píše:
martasczech píše:Takže já mám tuhle flešku http://www.alza.cz/datatraveler-mini-slim-d97779.htm

Mam presne tu istu flashku len 8Gb. Mam na nej aj ine subory a radio ju nacita. Mozno je problem v nejakom nestandardnom subore ktory sposoby ze to zatuhne ked ju radio scanuje a robi index a potom vyhlasi ze je prazdna, pripadne ju skus skontrolovat v PC scandiskom, prinajhorsom preformatovat ako FAT32.

Jj, taky mam tuto flashku a radio nacte mp3 bez problemu i kdyz jsou tam i jine soubory. Jinak taky vyndavam jenom kdyz potrebuju nahrat nove mp3.
Proceed GT 1.6 T-GDI Penta Metal
Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Orange Techno
Cee'd 1.4 Comfort Plus So Red
Katikakus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. místo (1)

Kia ProCeed GT (2020)
65000 km @ 7.94 l/100km

Příspěvekod martasczech » 15.01.2009 16:20

Díky za radu, flešku jsem přeformátoval, nahrál ty samé soubory a ejhle, rádio načte mp3. Taky mě to mohlo napadnout :D
Obrázek You'll Never Walk Alone Obrázek
martasczech Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
57000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 15.01.2009 17:28

martasczech píše:Díky za radu, flešku jsem přeformátoval, nahrál ty samé soubory a ejhle, rádio načte mp3. Taky mě to mohlo napadnout :D

Koniec dobry, vsetko dobre :P
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod rybko » 16.01.2009 07:41

martasczech píše:Díky za radu, flešku jsem přeformátoval, nahrál ty samé soubory a ejhle, rádio načte mp3. Taky mě to mohlo napadnout :D

Ahoj ja mam http://www.datacomp.sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=14490 a tiez som na to nedavno prisiel ze raz za cas mi spravy to ze kluc proste neprecita....prvy krat som sa zlakol lebo som myslel ze sa pokazilo radio...ale som ho preformatoval a znova ho nacitalo...zial od vtedy mi to uz spravilo asi 3x...nieje to nic strasne lebo po formate kluca to stale znova ide len neviem ci je to problem kompatibility kluca a radia ci len kluca ci len radia...
rybko Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Raven » 27.01.2009 15:00

Cau, kdyz se podivam tu http://www.cdr.cz/a/26272 tak vlastne nevim proc ta fleska zamrza :-)

Tony píše:rybko rybko... :P

jo a malá rada, pokud si někdo nechává flashku v autě, tak pozor na dnešní mrazy. já ji tam normálně nechávám (otevřu přihrádku a ona se tak ztratí). vedra v létě přežila v pohodě a to mohly být v autě teploty 40-50stupňů. hold ale mráz kolem -10stupňů už nevydržela a odešla mi na věčnost :no: buď ji země lehká...

takže bacha na to vy kdo stojíte venku a nechávate ji tam. :snow:
Raven Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod Ingdave » 27.01.2009 21:06

Ahoj jak píšete, tak když dám CDéčko do rádia s MP3, tak můžu na volantu skákat mezi adresáři, ale u flashky to jde pouze na rádiu. Ale mám spíše jiný problém a zajímalo by mne, zdali Vám to taky dělá. Poslouchám v autě MP3 z flasky a najednou příjde dopravní hlášení, poprvé se po jeho konci zase začnou přehrávat MP3 z flasky a podruhé mi zamrzne celé rádio a nejde přepnout ani na rádio ani na CDéčko. Musím zastavit, vypnout motor, vytáhnout klíč a pak to zas všechno jede. Dělá Vám to taky?
Cee´d SW 1.6 CRDi - MY09 Comfort Abyss Blue
najeto: 24 015 km
Ingdave Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Nejvzdálenější účastník srazu (1)

Skoda Scala (2024)
3700 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Marek_Km » 27.01.2009 21:13

Ingdave píše:Ahoj jak píšete, tak když dám CDéčko do rádia s MP3, tak můžu na volantu skákat mezi adresáři, ale u flashky to jde pouze na rádiu. Ale mám spíše jiný problém a zajímalo by mne, zdali Vám to taky dělá. Poslouchám v autě MP3 z flasky a najednou příjde dopravní hlášení, poprvé se po jeho konci zase začnou přehrávat MP3 z flasky a podruhé mi zamrzne celé rádio a nejde přepnout ani na rádio ani na CDéčko. Musím zastavit, vypnout motor, vytáhnout klíč a pak to zas všechno jede. Dělá Vám to taky?

Pravděpodobně máš smůlu na kus z vadné série. Asi bych to reklamoval, možná bych to zkusil zdokumentovat tak, že bych to natočil třeba mobilem nebo tak... Zkus ještě jiný flash a nebo pokud vozíš mobil blízko flashky, zkus ho dát jinam.
Kia Cee´d 1.4 EX 80kW (2007)
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod Ingdave » 27.01.2009 21:49

Marek_Km píše:
Ingdave píše:Ahoj jak píšete, tak když dám CDéčko do rádia s MP3, tak můžu na volantu skákat mezi adresáři, ale u flashky to jde pouze na rádiu. Ale mám spíše jiný problém a zajímalo by mne, zdali Vám to taky dělá. Poslouchám v autě MP3 z flasky a najednou příjde dopravní hlášení, poprvé se po jeho konci zase začnou přehrávat MP3 z flasky a podruhé mi zamrzne celé rádio a nejde přepnout ani na rádio ani na CDéčko. Musím zastavit, vypnout motor, vytáhnout klíč a pak to zas všechno jede. Dělá Vám to taky?

Pravděpodobně máš smůlu na kus z vadné série. Asi bych to reklamoval, možná bych to zkusil zdokumentovat tak, že bych to natočil třeba mobilem nebo tak... Zkus ještě jiný flash a nebo pokud vozíš mobil blízko flashky, zkus ho dát jinam.

Mobil vesměs vozím v kapse, tak myslím, že tím to nebude. Pokud je to tak, jak píšeš, tak se budu muset stavit do servisu.
Cee´d SW 1.6 CRDi - MY09 Comfort Abyss Blue
najeto: 24 015 km
Ingdave Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Nejvzdálenější účastník srazu (1)

Skoda Scala (2024)
3700 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod titanus » 27.01.2009 22:43

odporucam este jednu vec, trochu drasticku ale preco nie...odpoj baterku...tym ti resetne radio a mozno vse bude slapat ako ma...my tak riesili problemy na lagune :wink: ale ak sa dotoho das tak nezabudni ze autoradio ma heslo!!! standardne sa mi zda, ze 0000 ale ak si ho menil...

a ked sme pri tom uz niekdo riesil odkodovanie autoradia pri odpojeni baterky??jedna sa mi oto ze pri golfoch treba mat nastartovane auto aby autoradio prebehlo cez imobilizer lebo inak po vypnuti radia treba zadat kod este raz tak neviem ci to je potrebne aj pri nasich maznacikoch...

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 27.01.2009 23:03

Cauko,

mozete mi niekto na 100% potvrdit ze vam funguje prepinanie medzi adresarmi pri prehravani mp3 z USB kluca pomocou tlacitiek na volante?

Vdaka.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Blackdeath.p » 27.01.2009 23:16

nemuzeme protoze to u flashdisku nefunguje. Jde to jen u CD.
Blackdeath.p Muž
Moderátor

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
205000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod Marek_Km » 28.01.2009 11:49

Blackdeath.P píše:nemuzeme protoze to u flashdisku nefunguje. Jde to jen u CD.

Já od koupi auta používám jen flash, mám pocit, že jsem jednou rw vyzkoušel, ale nenapadlo mě zkusit přeskakovat adresáře tlačítky na volantu. Prý to teda jde. Myslím, že s tím přišel rybko nebo kdo. Jestli je to pravda, tak to teda naštve, že to nejde i při přehrávání z flashky, kterou tu používá tipuju 90 % majitelů auta s USB vstupem.
Kia Cee´d 1.4 EX 80kW (2007)
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Elektronika