Blackdeath.P píše:Já mám na autě jen zatmavení - od Lumaru uvaživak jsem taky o bezpečnostních ale nějakz toho sešlo hlavně práve protože jsem to chtěl zatmavit a je blbost dávat dvě folie na sklo - 1. bezpečnostní a na to zatmavovací.
Axel píše:Blackdeath.P píše:Já mám na autě jen zatmavení - od Lumaru uvaživak jsem taky o bezpečnostních ale nějakz toho sešlo hlavně práve protože jsem to chtěl zatmavit a je blbost dávat dvě folie na sklo - 1. bezpečnostní a na to zatmavovací.
tak to by bylo jen na zadních bočních oknech a na stránkách Lumar jsem čet že to není problém, jen mě právě zajimá jestli je někdo má ty bezpečnostní fólie
Blackdeath.P píše:Axel píše:Blackdeath.P píše:Já mám na autě jen zatmavení - od Lumaru uvaživak jsem taky o bezpečnostních ale nějakz toho sešlo hlavně práve protože jsem to chtěl zatmavit a je blbost dávat dvě folie na sklo - 1. bezpečnostní a na to zatmavovací.
tak to by bylo jen na zadních bočních oknech a na stránkách Lumar jsem čet že to není problém, jen mě právě zajimá jestli je někdo má ty bezpečnostní fólie
No problém to nejní když to někdo chce tak ano ale mě to ze strany Lumaru bylo trošku vymluveno protože tmavý folie jsou taky v "bezpečnostní" i když jen trochu. Takže nakonec jsem se na ně vyprdnul a investoval jsem do nejtmavších protislunečních folií.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé