Mexican píše:mno mne sa aj tie folie na bocnych oknach zdaju dost tmave.. som zvedavy na STK
a co ma stk s tym ze ty mas folie na sklach??? to akoze by si nepresiel pokial mas atest a homologizaciu??
Mexican píše:mno mne sa aj tie folie na bocnych oknach zdaju dost tmave.. som zvedavy na STK
ervss píše:prosim ta kde zijes samozrejme ze mozeoni mozu vsetko a nic im nedokazes , ak povies ze poskrkal mi folie na prednych sklach on povie ze nevedel ze su tam folie a ma na to kluc ktory neskrabe sklo ale iba foliu vies ? : ) a sud sa ta opyta preco ste mali na prednych oknach skla dakujeme zabavujeme vam technicky preukaz a aj vodicak za vedome porusovanie pravidiel cestnej premavky bla bla blaaa ...
ervss píše:prosim ta kde zijes samozrejme ze mozeoni mozu vsetko a nic im nedokazes , ak povies ze poskrkal mi folie na prednych sklach on povie ze nevedel ze su tam folie a ma na to kluc ktory neskrabe sklo ale iba foliu vies ? : ) a sud sa ta opyta preco ste mali na prednych oknach skla dakujeme zabavujeme vam technicky preukaz a aj vodicak za vedome porusovanie pravidiel cestnej premavky bla bla blaaa ...
ervss píše:ty nechapes stale co ti tu chcem povedat , ze v nasej republike to nefunguje tak ze mam pravo mam pravo , zastavi ta , mas vpredu folie ? nech sa paci strhni si ich pred nami dole , zabavujeme TP , pokuta 200 euro a ide sa ..
len to ti cem povedat ze vies ako to chodi a prava sa nedovolas , kebyze citas tuningklub forum tak aj o tom tam je tema ze zavolal policiu a prehral a to mal vyborneho pravnika a vsetko vytiahli mozne .. policia vyhrala on a on este musel zaplatit sudne trovy
ervss píše:to je jedno necha ta strhnut si ich , proste ta nepusti a zobere ti techhnicak a velika pokuta ak to nestrnes to mas to iste ferino)
co by si robil potom ?![]()
proste ntreba si davat folie dopredu
ervss píše:to je jedno necha ta strhnut si ich , proste ta nepusti a zobere ti techhnicak a velika pokuta ak to nestrnes to mas to iste ferino)
co by si robil potom ?![]()
proste ntreba si davat folie dopredu
PetrLa píše:
Byl jsem na slovensku, mám fólie i na předních bočních sklech, mám je od Trieste...mám atest....stavili mě policajti a bez problémů ...HAWK
ervss píše:ok tak teraz co radsej dostanes pokutu 200 euro zaplatis odtahovku prides o technicak alebo radsej si to strhnes ? sak folie stoja len 100 euro a nie to este 200radsej si ich kazdy strhne ver mi : ) ale tak nemaju si to davat dopredu.
tiez som si ich nedal do predu nie som blazon
snike píše:Chlapci je to stále dokola, to samé a stále směšujete jablka a hrušky, ATEST a co povoluje zákon ;-) Nechápu co je na tom k nepochopení:
:
: Už jsem to tu psal několikrát, takže tentokrát dám jen odkaz http://old.kia-club.org/viewtopic.php?p=41781#41781
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé