Autofolie-Llumar.....

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod thunder » 03.02.2009 18:55

Mexican píše:mno mne sa aj tie folie na bocnych oknach zdaju dost tmave.. som zvedavy na STK

a co ma stk s tym ze ty mas folie na sklach??? to akoze by si nepresiel pokial mas atest a homologizaciu??
thunder Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod ervss » 03.02.2009 19:01

prosim ta kde zijes samozrejme ze moze :D oni mozu vsetko a nic im nedokazes , ak povies ze poskrkal mi folie na prednych sklach on povie ze nevedel ze su tam folie a ma na to kluc ktory neskrabe sklo ale iba foliu vies ? : ) a sud sa ta opyta preco ste mali na prednych oknach skla dakujeme zabavujeme vam technicky preukaz a aj vodicak za vedome porusovanie pravidiel cestnej premavky bla bla blaaa ...
ervss Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod ferino » 03.02.2009 19:07

ervss píše:prosim ta kde zijes samozrejme ze moze :D oni mozu vsetko a nic im nedokazes , ak povies ze poskrkal mi folie na prednych sklach on povie ze nevedel ze su tam folie a ma na to kluc ktory neskrabe sklo ale iba foliu vies ? : ) a sud sa ta opyta preco ste mali na prednych oknach skla dakujeme zabavujeme vam technicky preukaz a aj vodicak za vedome porusovanie pravidiel cestnej premavky bla bla blaaa ...

no mam obavu, ze nepoznas svoje prava. ;) niet divu ze si potom policajti myslia ze si mozu robit co chcu.
To Be Not Faster Than Your Angel Can Fly...
ferino Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage IV (2018)
129000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod ervss » 03.02.2009 19:11

ty nechapes stale co ti tu chcem povedat , ze v nasej republike to nefunguje tak ze mam pravo mam pravo , zastavi ta , mas vpredu folie ? nech sa paci strhni si ich pred nami dole , zabavujeme TP , pokuta 200 euro a ide sa ..

len to ti cem povedat ze vies ako to chodi a prava sa nedovolas , kebyze citas tuningklub forum tak aj o tom tam je tema ze zavolal policiu a prehral a to mal vyborneho pravnika a vsetko vytiahli mozne .. policia vyhrala on a on este musel zaplatit sudne trovy
ervss Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod Tony » 03.02.2009 19:12

ervss píše:prosim ta kde zijes samozrejme ze moze :D oni mozu vsetko a nic im nedokazes , ak povies ze poskrkal mi folie na prednych sklach on povie ze nevedel ze su tam folie a ma na to kluc ktory neskrabe sklo ale iba foliu vies ? : ) a sud sa ta opyta preco ste mali na prednych oknach skla dakujeme zabavujeme vam technicky preukaz a aj vodicak za vedome porusovanie pravidiel cestnej premavky bla bla blaaa ...

ze zákonna ale můžeš mít na sklech folie. ovšem musí splňovat ATEST a musí mít určitou propustnost, což moje splňují. takže kdyby mi to klučina ojel klíčkem tak ho asi taky "ojedu" ale baseball pálkou
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod ferino » 03.02.2009 19:16

ervss píše:ty nechapes stale co ti tu chcem povedat , ze v nasej republike to nefunguje tak ze mam pravo mam pravo , zastavi ta , mas vpredu folie ? nech sa paci strhni si ich pred nami dole , zabavujeme TP , pokuta 200 euro a ide sa ..

len to ti cem povedat ze vies ako to chodi a prava sa nedovolas , kebyze citas tuningklub forum tak aj o tom tam je tema ze zavolal policiu a prehral a to mal vyborneho pravnika a vsetko vytiahli mozne .. policia vyhrala on a on este musel zaplatit sudne trovy

tak potom ta cast o tom dobrom pravnikovi znie ako vtip. bez urazky. alebo tam neslo len o folie.
ferino Muž
Fanda vozů Kia

Kia Sportage IV (2018)
129000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Tony » 03.02.2009 19:29

nebo je měl total černé a to bych mu je taky ojel
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod ervss » 03.02.2009 20:37

to je jedno necha ta strhnut si ich , proste ta nepusti a zobere ti techhnicak a velika pokuta ak to nestrnes to mas to iste ferino :))
co by si robil potom ? :D

proste ntreba si davat folie dopredu
ervss Muž
Přispěvatel fóra

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod ferino » 03.02.2009 21:03

ervss píše:to je jedno necha ta strhnut si ich , proste ta nepusti a zobere ti techhnicak a velika pokuta ak to nestrnes to mas to iste ferino :))

mne by sa to nestalo. ja by som dopredu folie nedal. a cierne uz vonkoncom nie. ;) a ked ma problem, nech ma riesi v priestupkovom konani, ale z auta nebudem nic odstranovat, lebo on ma "nejaky pocit". existuju aj ine moznosti ak by zakazal jazdu, napriklad existuje odtah.
ferino Muž
Fanda vozů Kia

Kia Sportage IV (2018)
129000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod ervss » 03.02.2009 21:04

ok tak teraz co radsej dostanes pokutu 200 euro zaplatis odtahovku prides o technicak alebo radsej si to strhnes ? sak folie stoja len 100 euro a nie to este 200 :D radsej si ich kazdy strhne ver mi : ) ale tak nemaju si to davat dopredu.

tiez som si ich nedal do predu nie som blazon
ervss Muž
Přispěvatel fóra

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 03.02.2009 21:08

ervss píše:to je jedno necha ta strhnut si ich , proste ta nepusti a zobere ti techhnicak a velika pokuta ak to nestrnes to mas to iste ferino :))

Byl jsem na slovensku, mám fólie i na předních bočních sklech, mám je od Trieste...mám atest....stavili mě policajti a bez problémů ...HAWK
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod Čambrla » 03.02.2009 21:16

PetrLa píše:
Byl jsem na slovensku, mám fólie i na předních bočních sklech, mám je od Trieste...mám atest....stavili mě policajti a bez problémů ...HAWK

Já mám na předních oknech taky fólie od Llumar (35 %), ale na tyto přední jsem atest nedostal. Podle vyhlášky může být propustnost na předních oknech max. 70 %, a to je už od výrobce. Přesto ti dali na přední okna atest?
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod ferino » 03.02.2009 21:16

ervss píše:ok tak teraz co radsej dostanes pokutu 200 euro zaplatis odtahovku prides o technicak alebo radsej si to strhnes ? sak folie stoja len 100 euro a nie to este 200 :D radsej si ich kazdy strhne ver mi : ) ale tak nemaju si to davat dopredu.

tiez som si ich nedal do predu nie som blazon

neviem co sa chces bavit o virtualnom rieseni, ked nevies ani co je to riesenie v priestupkovom konani. nik ti nekaze platit pokutu na mieste. ja sa nedivim ze to niekomu strhol. sa divim ze ten niekto vobec dostal obcianku.
ferino Muž
Fanda vozů Kia

Kia Sportage IV (2018)
129000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod snike » 03.02.2009 21:55

Chlapci je to stále dokola, to samé a stále směšujete jablka a hrušky, ATEST a co povoluje zákon ;-) Nechápu co je na tom k nepochopení :?::?::?: Už jsem to tu psal několikrát, takže tentokrát dám jen odkaz http://old.kia-club.org/viewtopic.php?p=41720#41720
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Čambrla » 03.02.2009 22:00

snike píše:Chlapci je to stále dokola, to samé a stále směšujete jablka a hrušky, ATEST a co povoluje zákon ;-) Nechápu co je na tom k nepochopení :?::?::?: Už jsem to tu psal několikrát, takže tentokrát dám jen odkaz http://old.kia-club.org/viewtopic.php?p=41781#41781

Sorry, ještě to nemám v oku jako vy, co se tu pohybujete delší dobu. :no: :) Trošku bych ale o tom ještě policitoval, ale necháme to na jinde.
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion