Autofolie-Llumar.....

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod vladislav » 05.02.2008 00:01

Anonym píše:
Kužel píše:Již zítra se na folie od Llumaru těším i já.

Tak ať to dobře dopadne a pak sem dej nějakou fotku.

To dopadne určitě dobře ..pokud si to Kužel jede namontovat tam kam si myslím.... :shifty: :shifty:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 24.03.2008 01:16

Dnes som videl Rio s foliami, tak som sa bol pozriet ake ma zatmavenie. Bolo tam 27 MD. Moze mi niekto vysvetlit co to znamena? Moja domyslavost mi povedala, ze MD=Medium Dark :D
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod dr.krtek » 26.03.2008 22:47

milan69 píše:
vlafi píše:@milan69
Mohu se zeptat,jestli padla nějaká ta slevička za spolupráci mezi clubem a firmou Llumar??

ANO
Měl jsem domluveno,zadní okno + zadní malý trojúhelník,pak jsem si ještě vymyslel ty druhé trojúhelníky u zadních dveří.
První varianta byla i s klubovou slevou 1400 kč a druhá varianta o 200 kč navíc,jinak to prý dělá cca 2000 kč.
Jinak montáž v pohodě,a hlavně rychlost,jsem spokojen,velký dík Vlaďovi že mi je doporučil.
Určitě můžu všem doporučit,hlavně kdo je z Prahy a okolí.

jak tu klubovou slevu-cenu uplatnit?
Křičíme z plných plic, Bohemka z Vršovic, Bohemka je a bude a my sme s ní všude
dr.krtek Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
23000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod matej » 27.03.2008 06:55

Fiko píše:Dnes som videl Rio s foliami, tak som sa bol pozriet ake ma zatmavenie. Bolo tam 27 MD. Moze mi niekto vysvetlit co to znamena? Moja domyslavost mi povedala, ze MD=Medium Dark :D

zeby ministerstvo dopravy :?: :?: :?:
matej

km @ l/100km

Příspěvekod MP1 » 27.03.2008 08:44

Matej píše:
Fiko píše:Dnes som videl Rio s foliami, tak som sa bol pozriet ake ma zatmavenie. Bolo tam 27 MD. Moze mi niekto vysvetlit co to znamena? Moja domyslavost mi povedala, ze MD=Medium Dark :D

zeby ministerstvo dopravy :?: :?: :?:

Áno.

Je to číslo certifikátu, vydané ministerstvom dopravy.
ED 1.6 CVVT automat / JD SW 1.6 GDI automat / JD FL 1.4 CVVT / CD 1.4 T-GDi/ Proceed 1.4 T-GDi / XCeed 1.5 T-GDi Gold / Xceed 1.5 T-GDi GT-Line a Proceed GT
MP1 Muž
Fanda vozů Kia

Kia XCeed (2023)
18000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 27.03.2008 19:12

dr.krtek píše:
milan69 píše:
vlafi píše:@milan69
Mohu se zeptat,jestli padla nějaká ta slevička za spolupráci mezi clubem a firmou Llumar??

ANO
Měl jsem domluveno,zadní okno + zadní malý trojúhelník,pak jsem si ještě vymyslel ty druhé trojúhelníky u zadních dveří.
První varianta byla i s klubovou slevou 1400 kč a druhá varianta o 200 kč navíc,jinak to prý dělá cca 2000 kč.
Jinak montáž v pohodě,a hlavně rychlost,jsem spokojen,velký dík Vlaďovi že mi je doporučil.
Určitě můžu všem doporučit,hlavně kdo je z Prahy a okolí.

jak tu klubovou slevu-cenu uplatnit?

velice jednoduše, bud budeš mít klubovou kartu, nebo přímo při domlouvání autofólií řekneš majiteli že jsi z KIA fóra.
Neboj se ozvat.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod leguan » 31.03.2008 12:52

ak si uz dostal odpoved je to zaciatocne znaky cisla osvedcenia 27MDxxxx a xxxx - je cislo schvalenej folie.
.....
- montáž autofólií je oprávnená vykonávať len firma ktorá má osvedčenie o odbornej montáži vydané registrovaným dovozcom MDPT SR
- na každom okne musí byť medzi sklom a fóliou štítok s označením typu fólie
- na čelné a predné bočné okná je montáž fólií zakázana
- ďalej obdržíte osvedčenie o technickej spôsobilosti fólie vydané Ministerstvom dopravy. Toto osvedčenie musí obsahovať značku a typ nalepenej fólie, ŠPZ vozidla a firmu ktorá montáž realizovala
- týmto osvedčením je potrebné sa preukázať pri kontrolách dopravnou políciou a pri kontrole na STK ( a to je jeden z dovodov si to nechat montovat v autorizovanej firme)
leguan Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod dr.krtek » 08.04.2008 18:54

praktický dotaz...folie s propustností 35 na oknech zadních a pátých dveří....a bude do nich přímo svítit sluníčko, dokáží zabránit "oslepování" při pohledu přes ně do sluníčka, myslím, konkrétně, jestli dítě na zadních sedadlech bude pak v klidu, neoslňováno a přes páté dveře nebudou oslnovat v noci světla auta za mnou jedoucího? Snad někdo kdo má instalované dokáže zodpovědně poradit.
dr.krtek Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
23000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod vladislav » 08.04.2008 19:13

@dr.krtek

Mám tyto folie..pokusím se ti odpovědět na některé tvé otázky...vzadu nejezdím,takže jsem se přes ně přímo do sluníčka nedíval,ale tlumí sluníčko v dostatečné míře...trochu sluníčko propouští.. myslím,že jsou dostačující pro pohodlí dítěte vzadu...pokud nemáš samozatmavovací vnítřní zpětné zrcátko tak tě auta za tebou oslnovat budou ,...samozřejmě je to v mnohem menší míře,ale budou...proto tak nemám v lásce takové kovboje co tam si dávají ty nehomologované xenony...
Myslím ,že 35% propustnost je optimální zatmavení auto pro chránění proti sluníčku a průhlednosti oken s pohledu řidiče...Nechal jsem si poradit od Snika,který má folie na autě už léta..a má tam také 35%..já jsem s nima maximálně spokojen i s prací a ochotou firmy Llumar...

[fullalbumimg:k0rax4f5]1771[/fullalbumimg:k0rax4f5]
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod dr.krtek » 08.04.2008 19:17

vladislav píše:@dr.krtek

Mám tyto folie..pokusím se ti odpovědět na některé tvé otázky...vzadu nejezdím,takže jsem se přes ně přímo do sluníčka nedíval,ale tlumí sluníčko v dostatečné míře...trochu sluníčko propouští.. myslím,že jsou dostačující pro pohodlí dítěte vzadu...pokud nemáš samozatmavovací vnítřní zpětné zrcátko tak tě auta za tebou oslnovat budou ,...samozřejmě je to v mnohem menší míře,ale budou...proto tak nemám v lásce takové kovboje co tam si dávají ty nehomologované xenony...
Myslím ,že 35% propustnost je optimální zatmavení auto pro chránění proti sluníčku a průhlednosti oken s pohledu řidiče...Nechal jsem si poradit od Snika,který má folie na autě už léta..a má tam také 35%..já jsem s nima maximálně spokojen i s prací a ochotou firmy Llumar...

[fullalbumimg]1771[/fullalbumimg]

díky, myslím že odpověd je dostačující
dr.krtek Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
23000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 08.04.2008 20:21

já mám zatmavený jenom boční zadní trojúhelníky a zadní sklo, vše je v stupni 5.
Co se týká oslnování v noci od světel aut, tak je to v pohodě, dříve jsem měl na autě zpětné izotermické zrcátko a tuto funkci mi dostatečně nahrazuje fólie.Vůbec žádné oslnění není a auta jsou vidět.

ObrázekObrázek
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod thunder » 08.04.2008 20:24

@ dr.krtek..pozri toto,myslim ze pohode
Obrázek,sidce ani ja som v zadu nesedel... :shifty:
thunder Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod leguan » 09.04.2008 09:42

Ja mam najtmavsie ake boli v ponuke (aj na predoslom aute boli take iste), zvnutra je dobra viditelnost, zvonka je taka ze treba nalepit nos na sklo a potom nejake obrysy sa zjavia - zozadu na neoslnuju v kolonach, v lete je to prijemnejsie koli slnku a teplu a ked nieje tak vidiet do auta aspon nelaka skumat ci tam nemam nieco zabudnute ....
leguan Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Rcredbull » 09.04.2008 11:45

kde ti to montírovali a kelo to koštovalo ??? :-o
Rcredbull Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (2)

Kia cee'd (2007)
118500 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod leguan » 10.04.2008 08:17

redbull: SAXO - Bratislava, vypadovka na DS-KN za Slovnaft pumpou par desiatok metrov po pravej strane. 3,5t so vsetkym hodinka prace
leguan Muž
Uživatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion