Anonym píše:Kužel píše:Již zítra se na folie od Llumaru těším i já.
Tak ať to dobře dopadne a pak sem dej nějakou fotku.
To dopadne určitě dobře ..pokud si to Kužel jede namontovat tam kam si myslím....

milan69 píše:vlafi píše:@milan69
Mohu se zeptat,jestli padla nějaká ta slevička za spolupráci mezi clubem a firmou Llumar??
ANO
Měl jsem domluveno,zadní okno + zadní malý trojúhelník,pak jsem si ještě vymyslel ty druhé trojúhelníky u zadních dveří.
První varianta byla i s klubovou slevou 1400 kč a druhá varianta o 200 kč navíc,jinak to prý dělá cca 2000 kč.
Jinak montáž v pohodě,a hlavně rychlost,jsem spokojen,velký dík Vlaďovi že mi je doporučil.
Určitě můžu všem doporučit,hlavně kdo je z Prahy a okolí.
Matej píše:Fiko píše:Dnes som videl Rio s foliami, tak som sa bol pozriet ake ma zatmavenie. Bolo tam 27 MD. Moze mi niekto vysvetlit co to znamena? Moja domyslavost mi povedala, ze MD=Medium Dark
zeby ministerstvo dopravy:
:
:
dr.krtek píše:milan69 píše:vlafi píše:@milan69
Mohu se zeptat,jestli padla nějaká ta slevička za spolupráci mezi clubem a firmou Llumar??
ANO
Měl jsem domluveno,zadní okno + zadní malý trojúhelník,pak jsem si ještě vymyslel ty druhé trojúhelníky u zadních dveří.
První varianta byla i s klubovou slevou 1400 kč a druhá varianta o 200 kč navíc,jinak to prý dělá cca 2000 kč.
Jinak montáž v pohodě,a hlavně rychlost,jsem spokojen,velký dík Vlaďovi že mi je doporučil.
Určitě můžu všem doporučit,hlavně kdo je z Prahy a okolí.
jak tu klubovou slevu-cenu uplatnit?
Fiko píše:Dnes som videl Rio s foliami, tak som sa bol pozriet ake ma zatmavenie. Bolo tam 27 MD. Moze mi niekto vysvetlit co to znamena? Moja domyslavost mi povedala, ze MD=Medium Dark
vladislav píše:@dr.krtek
Mám tyto folie..pokusím se ti odpovědět na některé tvé otázky...vzadu nejezdím,takže jsem se přes ně přímo do sluníčka nedíval,ale tlumí sluníčko v dostatečné míře...trochu sluníčko propouští.. myslím,že jsou dostačující pro pohodlí dítěte vzadu...pokud nemáš samozatmavovací vnítřní zpětné zrcátko tak tě auta za tebou oslnovat budou ,...samozřejmě je to v mnohem menší míře,ale budou...proto tak nemám v lásce takové kovboje co tam si dávají ty nehomologované xenony...
Myslím ,že 35% propustnost je optimální zatmavení auto pro chránění proti sluníčku a průhlednosti oken s pohledu řidiče...Nechal jsem si poradit od Snika,který má folie na autě už léta..a má tam také 35%..já jsem s nima maximálně spokojen i s prací a ochotou firmy Llumar...
[fullalbumimg]1771[/fullalbumimg]
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: tomas.adamek