DavidB píše:Taky mám pokaždý hrůzu z toho, že mi pasažéři urvou páčku otvírání dveří, jak nechápou že musí zatáhnout dvakrát...
aj mne sa to stava oni to vediet nemozu dokial im to nepovies tak preto to kazdemu hovorim ;)
DavidB píše:Taky mám pokaždý hrůzu z toho, že mi pasažéři urvou páčku otvírání dveří, jak nechápou že musí zatáhnout dvakrát...
Angel píše:Než abych to každému říkal, raději jim odemykám sám tlačítkem ovládání zámků na přístrojovce. Jenom jsem nevysledoval, proč to někdy odemkne po jednom stisknutí a někdy až po druhém stisknutí...
Angel píše:Tam nic moc není, když na něco příjdeš, dej vědět. Nejsem si jist, jestli to nezávisí na tom, když spolujezdec otevře zevnitř (2x klička) a jde pro něco dozadu, tak já musím 2x tlačítkem otevřít. A když otvírám jako první já tlačítkem, tak stačí jednou. Nebo přesně obráceně. Teď fakt nevím.
thunder píše:Angel píše:Tam nic moc není, když na něco příjdeš, dej vědět. Nejsem si jist, jestli to nezávisí na tom, když spolujezdec otevře zevnitř (2x klička) a jde pro něco dozadu, tak já musím 2x tlačítkem otevřít. A když otvírám jako první já tlačítkem, tak stačí jednou. Nebo přesně obráceně. Teď fakt nevím.
za chvilu pojdem do auta tak to pozrem,teraz odbocim ale vsimol som si ked stalacis tlacidlo na zablokovanie otvarania okien,tak myslim ze som sa docital ze by malo fungovat len soferovo ale na mojom ked spolujazdec stlaci tlacitko tak okno mu ide dole,zadne samozrejme nie,,tak teraz neviem,ohladom tych tlacitok na zamkynanie a odomkynanie to vyskusam ak ma nepredbehne niekto druhy..lebo ked pojdem dole neviem kedy sa vratim k pocitacu
thunder píše:za chvilu pojdem do auta tak to pozrem,teraz odbocim ale vsimol som si ked stalacis tlacidlo na zablokovanie otvarania okien,tak myslim ze som sa docital ze by malo fungovat len soferovo ale na mojom ked spolujazdec stlaci tlacitko tak okno mu ide dole,zadne samozrejme nie,,tak teraz neviem,ohladom tych tlacitok na zamkynanie a odomkynanie to vyskusam ak ma nepredbehne niekto druhy..lebo ked pojdem dole neviem kedy sa vratim k pocitacu
snike píše:thunder píše:za chvilu pojdem do auta tak to pozrem,teraz odbocim ale vsimol som si ked stalacis tlacidlo na zablokovanie otvarania okien,tak myslim ze som sa docital ze by malo fungovat len soferovo ale na mojom ked spolujazdec stlaci tlacitko tak okno mu ide dole,zadne samozrejme nie,,tak teraz neviem,ohladom tych tlacitok na zamkynanie a odomkynanie to vyskusam ak ma nepredbehne niekto druhy..lebo ked pojdem dole neviem kedy sa vratim k pocitacu
Přesně jak píše Marek_KM, tlačítko blokuje jen zadní okna ;-)
vladislav píše:To automatické zamykání je dobrá věc okorát nevím proč to udělali tak složitě s tím zapnutím a vypnutím této funkce..na Peugeotu 307 sem si mohl tuto funkci zapnout a vypnout sám jednoduše dlouhým podržením tlačítka......tady musím do servisu....![]()
snike píše:vladislav píše:To automatické zamykání je dobrá věc okorát nevím proč to udělali tak složitě s tím zapnutím a vypnutím této funkce..na Peugeotu 307 sem si mohl tuto funkci zapnout a vypnout sám jednoduše dlouhým podržením tlačítka......tady musím do servisu....![]()
Já vážně přemýšlím, že si to automatické zamykání nechám snížit na rychlost 20 km/hod, někdo tady psal, že by to pro servis neměl být problém přenastavit.
Angel píše:Než abych to každému říkal, raději jim odemykám sám tlačítkem ovládání zámků na přístrojovce. Jenom jsem nevysledoval, proč to někdy odemkne po jednom stisknutí a někdy až po druhém stisknutí...
jakub píše:Angel píše:Než abych to každému říkal, raději jim odemykám sám tlačítkem ovládání zámků na přístrojovce. Jenom jsem nevysledoval, proč to někdy odemkne po jednom stisknutí a někdy až po druhém stisknutí...
Když někdo otevře dveře (stačí odemknout jedním zatažením páčky), tak kontrolka začne blikat. Když teď stiskneš zamykací tlačítko, tak tím ty odemčené dveře zase zamkneš. Druhým stiskem pak všechny odemkneš. Pokud jsou dveře zamčené (kontrolka svítí), pak se jedním stiskem odemknou. Také pokud ty odemčené dveře necháš otevřené (kontrolka bliká), tak po stisku tlačítka se zamknou a hned nato se všechny dveře odemknou - pojistka proti zabouchnutí klíčů vevnitř.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé