Zdravím Vás, mám naprosto stejný problém s vibracema jako popisuje Otakar. Kia Ceed SW GT line 1.5 7AT rv 2024. Problém je úplně od nového auta. Již několikrát reklamováno. Vyzkoušeny různé metody vyvažování vč. vyvážení s přítlakem. Vyzkoušeny různé pneu i ráfky (originál i neoriginální) - letní, zimní, jiné značky pneu i jiné rozměry - absolutně bez změny. Také proběhla kontrola geometrie - v pořádku. Od servisu Kia padaly moudra typu nezajeté auto a nejvíc mě pobavil termín nezajeté pneu

Nyní mám najeto 25 000 Km a problém stále trvá, takže podezření odborníků Kia na "nezajeté" auto padá. Za mě není možné, že Kia obecně o tomto problému neví. Našel jsem, že stejný problém řeší i majitelé těchto vozů v Německu. Dělá to na mě dojem, že Kia o tom moc dobře ví, ale zatlouká, protože to evidentně začíná řešit víc lidí, ale vyřešení problémů v nedohlednu. Já už jsem ve spojení se znalcem v oboru auto moto a půjdu vozidlo opět reklamovat, ale už s ním a budeme konat kroky k tomu vozidlo vrátit, pokud nebude závada odstraněna. Pokud byste se měl někdo zájem připojit, není problém. Čím víc zákazníků to bude řešit tím větší šance na úspěch, že se tím Kia bude zabývat. Případně pokud máte někdo nové poznatky rád si je přečtu. Přeji Vám hezký den.