Y0HnY.91 píše:MP1 píše:Skús sa ešte trochu pohrať so svojim autom. Skús pozrieť návod na použitie. Skús poprepínať palubný počítač.
“Vyzerajú” - nedaj na prvý dojem.
“Čítal som” - never všetkému.
Najlepšie spravíš, ak sa poradíš u svojho predajcu.
Snímače tam máš. Nová móda - gumené ventily, aby sa malo čo trhať.
PS: Tá čiapočka s logom KIA je dobrý nápad. Ak nepôjde dole, rovno režeme gumový ventil.
Tak treba zrušiť fórum keď má človek hneď utekať k predajcovi. Presadol som zo 16r auta do úplne nového moderného a veľa vecí je pre mňa nových. V knihe som si prečítal o AH a pod. ale celú ju nečítal asi nikto nikdy. Čiapočky sú namazané tekutou vazelinou a každý týždeň ich povolím a zakrútim

Ale radšej sa tu nič neopýtať ako potom čítať kázne.
Asi nechápeš význam fóra.
Najprv spoznaj svoje auto.
Ja si myslím, že predajca a servisný poradca je miesto tvojho prvého kontaktu. Majú sa o teba starať, však im budeš nosiť peniaze za servis príslušenstvo atď.
Za mnou moji zákazníci chodia. Radia sa, pýtajú sa, píšu, volajú. Lebo vedia, že sa postarám (v rámci možností).
Ak tvoj predajca zlyhá/nevie/neovláda, tak človek skúša inde. Na FB už nemám silu písať, tam to je samá hlúpa otázka a hejt.
Ale tu na špecializovaným fóre sa očakáva istá kultúra otázok. Očakáva sa vyplnenie profilu užívateľa. Informácie o aute.
To zrušenie fóra si si mohol odpustiť.
Ajajáj dva príspevky a už je pán urazený. Takých tu už bolo.
K veci.
Tie čiapočky som sa aj ja dozvedel myslím tu z fóra, aké dokážu narobiť problémy.
K TPMS poviem, že nie je info, aby MY24 a MY25 boli iné TPMS.
Pozri si mobisparts.eu, nájdeš tam kopec zaujímavých informácii.
“Čítal som…” daj zdroj, preveríme.
Ja som už raz taký, požadujem vstupné info v dostatočnej kvalite, aby som neporadil zle.
Na záver dodám, že ku cti ti slúži, že v prvom príspevku si dokázal vložiť fotky, to sa len tak nevidí.