Zahrádka a střešní box na SW

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Příspěvekod Martin » 02.11.2007 15:11

To jen v případě že má někdo strach s přichycením, jak já říkám je to jen taková pojistka. Už jsem viděl před sebou jak se zvedlo kolo ze zahrádky autu na dálnici, naštěstí jelo dost předemnou, ale nechtěl bych ho mít na čelním skle. To kolo už ten výlet taky asi nerozdejchalo. Jak říkám jen tak pro pocit.
Martin Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Martin » 02.11.2007 15:17

Dnes vedla mě stál peugeot 407 a světe div se uplně stejné hagusy.
Martin Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Návštěvník » 02.11.2007 17:37

Zdeněk píše:Určitě ne, není to žádný velký zásah. Už takhle je tam možná 20 děr, jestli budou další dvě nemá vliv. Doporučil mi to i prodavač, není to jen můj názor. Do žádného rizika bych nešel.

Raději přidám ocel svévolnýž zásah není vždy nejlepší řešení, je to určitě předimenzováno ale okolik to nikdo asi neví!!!
Návštěvník

km @ l/100km

Re: Příčníky SW

Příspěvekod Martin » 07.11.2007 11:43

Zdeněk píše:Tak včera jsem koupil příčníky. Firma Hakr,délka 130cm, materiál Al, cena 2600Kč. Měl jsem možnost je vyzkoušet na autě
i s boxem Thule Ocean 600. Nejdřív nic moc, ale pak mi došlo, že se dají jednoduše přivrtat odvory v rakvi a zadní dveře
pak půjdou otevřít na 99%. Takže spokojenost.

Jaký model příčníku to je, pořád netuším, co na tu střechu namontuji. Ta cena co si psal je docela slušná, mě zatím nejvíc zaujali příčníky od THULE, ale ta cena je myslím hodně přehnaná.
Martin Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Návštěvník » 07.11.2007 12:07

Obrázek

Přesný typ nevím, ale je to tenhle.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 07.11.2007 12:15

Příčníky od Thule jsou skoro stejné, pouze pro montáž není nutný imbus. Vystačíš si jen s rukama. Záleží na tom, jak
často budeš příčníky používat. Ale montáž je snadná, imbus dostaneš a cena je přijatelnější.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 07.11.2007 23:18

Mám Thule patky č.755 a tyče 761 klasika černá hraná tyčka za 3 000,- cena je dobrá myslím si.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Martin » 12.11.2007 17:10

Zdeněk píše:Obrázek

Přesný typ nevím, ale je to tenhle.

Můžeš prosím tě zjistit ten typ patky a jak máš široký ty příčníky. Chtěl bych je objednat po netu a nechci být za vola.
Martin Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Návštěvník » 13.11.2007 08:54

Včera jsem to hledal na netu, ale nenašel. Hakr má nějaký podivný stránky. Koukám, že jsi z Prahy, tak si můžeš
zajet do Intersparu do Hostivaře. Tam jsem je kupoval. Sjedeš do suterénu a je tam prodejna na zahrádky a střešní boxy.
Ochotný prodavač, vše jsam si mohl vyzkoušet přímo na autě. Pak jsem to hledal na netu a rozdíl v ceně byl asi 200 kč.
Ale jestli chceš, večer budu ještě hledat.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Martin » 13.11.2007 10:10

Zdeněk píše:Včera jsem to hledal na netu, ale nenašel. Hakr má nějaký podivný stránky. Koukám, že jsi z Prahy, tak si můžeš
zajet do Intersparu do Hostivaře. Tam jsem je kupoval. Sjedeš do suterénu a je tam prodejna na zahrádky a střešní boxy.
Ochotný prodavač, vše jsam si mohl vyzkoušet přímo na autě. Pak jsem to hledal na netu a rozdíl v ceně byl asi 200 kč.
Ale jestli chceš, večer budu ještě hledat.

Tak díky za info Interspar mám z kopce dolů tak se tam zastavím.
Martin Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Návštěvník » 13.11.2007 10:27

Napiš jak jsi pochodil. Je tam takový černovlasý prodavač, byl ochotný. Zajel jsem z druhé strany na chodník, což je
až skoro před krám a všechno jsem si vyzkoušel rovnou na autě. A to jsem ho ze začátku upozornil že je to nezávazné
a třeba nic nekoupím.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Martin » 13.11.2007 11:04

Zdeněk píše:Napiš jak jsi pochodil. Je tam takový černovlasý prodavač, byl ochotný. Zajel jsem z druhé strany na chodník, což je
až skoro před krám a všechno jsem si vyzkoušel rovnou na autě. A to jsem ho ze začátku upozornil že je to nezávazné
a třeba nic nekoupím.

Jasně, napíšu. Doufám, že mě hned něčím nenaštve, na to já jsem v poslední době nějakej chytlavej.
Martin Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Martin » 15.11.2007 10:41

Tak jsem včera navštívil prodejnu v Intersparu v Hostíku. Super jsem spokojen, příčníky jsou na střeše a za cenu 2600,-Kč není co dodat. Jinak tyče hliník délka 127mm, a patky tuším že typ 0013, něco takového je napsáno na krabici. Prodavač je pohodář a vstřícný. Díky za typ.
Martin Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod andyf » 15.11.2007 11:19

Take nekdo dejte vedet o tom stresnim boxu... At ty dvere jdou aspon nejak otevrit..
Kia cee'd SW (2008) - 2.0L / nafta / 103kW / D4EA
andyf Muž
Uživatel fóra

Sponzor (1)

Kia cee'd SW (2008)
104000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 15.11.2007 11:24

Mám ho připevněný na autě, jestli mi vyjde čas nafotím a pošlu fotky. Je to thule Ocean 600
Návštěvník

km @ l/100km

PředchozíDalší

Zpět na ceed SW