Zdeněk píše:Určitě ne, není to žádný velký zásah. Už takhle je tam možná 20 děr, jestli budou další dvě nemá vliv. Doporučil mi to i prodavač, není to jen můj názor. Do žádného rizika bych nešel.
Zdeněk píše:Tak včera jsem koupil příčníky. Firma Hakr,délka 130cm, materiál Al, cena 2600Kč. Měl jsem možnost je vyzkoušet na autě
i s boxem Thule Ocean 600. Nejdřív nic moc, ale pak mi došlo, že se dají jednoduše přivrtat odvory v rakvi a zadní dveře
pak půjdou otevřít na 99%. Takže spokojenost.
Zdeněk píše:Včera jsem to hledal na netu, ale nenašel. Hakr má nějaký podivný stránky. Koukám, že jsi z Prahy, tak si můžeš
zajet do Intersparu do Hostivaře. Tam jsem je kupoval. Sjedeš do suterénu a je tam prodejna na zahrádky a střešní boxy.
Ochotný prodavač, vše jsam si mohl vyzkoušet přímo na autě. Pak jsem to hledal na netu a rozdíl v ceně byl asi 200 kč.
Ale jestli chceš, večer budu ještě hledat.
Zdeněk píše:Napiš jak jsi pochodil. Je tam takový černovlasý prodavač, byl ochotný. Zajel jsem z druhé strany na chodník, což je
až skoro před krám a všechno jsem si vyzkoušel rovnou na autě. A to jsem ho ze začátku upozornil že je to nezávazné
a třeba nic nekoupím.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé