Jajdulak píše:Aifell:
ja jsem taky nepsal, ze je to moje standardni spotreba - bezne jezdim tak za 6,8 - 7,2 (zalezi kolik se na tom podili dalnice). Tohle byl prumer "pouze"za vyse uvedenou cestu. Jinak ze bych si delal umyslne z auta lenocha, o tom neuvazuj. Na druhou stranu nemam potrebu prasit po cestach/dalnicich, abych ukazal jaky jsem frajer. To bych si asi poridil trochu jiny motor. Chapu ze to cislo, ktere jsem tady uvedl muze nekomu lezet v zaludku, kdyz jemu to ukazuje 7,0, ale to je hosi ciste vas problem. Ja nemam potrebu honit si tady triko s vymyslenou spotrebou.
Na spotřebu má vliv spoustu aspektů, silnice, gumy, vítr, klimatizace, tvá noha, kvalita benzínu, váha auta a samozřejmě jestli počítač funguje jak má ... Několikrát už tu bylo, že palubní počítač nebyl zrovná přesný ... ovšem netvrdím, že je to tvůj případ! :-) Jak jsem psal já když jezdím pro radost a chci si trošku zablbnout, tak s tou vyšší spotřebou počítám ... na půl plynu a za 6.7 jezdit také umím, ale to je takovéto šolíchání. :-) Mám najeto 5300 Km takže si myslím, že auto je ještě v rozletu :-D Prostě jak jsi psal každého věc ... jen mě přijde spotřeba pod 6 l už nereálná, myslím dlouhodobě (pořád to držet na této cifře) ... tedy aspoň u mě :-)