lopo1 píše:ja mam MY19 ceeda ale mne sa resetuje kratkdoba spotreba po 4 hodinach
Takto jsem to měl v MY19 i30, info o jízdě se resetovalo po několika hodinách. Teď u Xceed MY23 se to resetuje po vypnutí motoru a právě by mě zajímalo, jestli a jak to jde změnit.
teckino píše:Ide to zmenit, v nastaveniach - setup - pristrojovy panel - automaticky reset spotreby paliva - vypnut.
Potom to zostane sice nie na vzdy, ale cca 4 hodiny urcite... Treba vyskusat...

Můžu poprosit i fotku, jak to u tebe vypadá, u nového modelu je to asi předělané.
Takže palubní počítač ukazuje 3 režimy spotřeby:
hromadné info,
od natankování a poslední
vyhodnocení jízdy viz fotky.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
V nastavení jsem našel jen jednu položku, která se týká resetování spotřeby. V menu palubní deska, je podmenu "reset průměru spotřeby" a tam jsou tři možnosti: s nastartováním, po natankování a nebo ručně viz fotky níže.
Měl jsem to nastaveno na "po natankování" což odpovídá třetí fotce výše a tím se asi toto nastavení mění. Změnil jsem to na ručně a nic se nezměnilo,
vyhodnocení jízdy se pořád resetuje po vypnutí motoru, což odpovídá tomu co psal snike:
snike píše:@teckino ... tobe se to pri kazdem preruseni jizdy neresetuje? Podle mne, tohle nastaveni resi nulovani spotreby po tankovani.
Nastavení pro
vyhodnocení jízdy jsem bohužel nenašel. Možná jestli něco není v engineering modu, ale tam nevím jak se dostat.
4.jpg
5.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.