lopo1 píše:Lenze mokre spojky v DSG toto zvladaju lepsie ako suche v DCT
Ja mam prave taky suche spojky DQ200.
lopo1 píše:Lenze mokre spojky v DSG toto zvladaju lepsie ako suche v DCT
lopo1 píše:Osozu ale zadanie ma Zadani: automat, turbo, kombi, co nejvíc,,na kouli".
Cize nepredpokladam ze chce tahat 200kg vozik
Jedoducho za tych 2.5 roka a 75tis km mozem povedat ze dct nie je vhodna na caste tahanie vozika
czervv píše:Treba takovy motor 2.0 Tdi by mel zvladnout 350-500 tis.km,samozrejme veci kolem se musi po case menit. U te Kie je otazka co to udela po 120tis. Km.Nekdo prave auto chvali,ale i nekteri mechanici tvrdi,ze holt ta cena nove levne Kie se musi nekde na kvalite projevit,coz me trochu znervoznuje - viz problem s katalyzatorem u Ceed II.
Ale nerikam,ze to tak musi byt - spousta uzivatelu Kie jsou naprosto spokojeni.I my jsme byli po testovaci jizde v Kie Ceed spokojeni.
Jagi píše:lopo1 píše:Osozu ale zadanie ma Zadani: automat, turbo, kombi, co nejvíc,,na kouli".
Cize nepredpokladam ze chce tahat 200kg vozik
Jedoducho za tych 2.5 roka a 75tis km mozem povedat ze dct nie je vhodna na caste tahanie vozika
Popravdě jsem to dlouho rozmyslel.
Budu tahat velký vozik, který má sice sám 270kg a uvede jednu tunu (1300kg max. V tp), ale v zásadě nikdy nepřekročím 500kg nákladu a 800kg to prostě musí uvést.
Na dct je záruka 7let a 150tis a to včetně spojek. To mě presvedcilo. Auto planuju mit 3-5let. V nájezdu 120 půjde z domu. Vozik bude takto těžký jen třeba 2x do roka. To uveze.
Znám z vlastní zkušenosti, že dobrého auta se jen tak někdo nezbavuje a to ani když prostě koupi na IČO nove. Když je dobre, tak putuje někomu známému atd. Ale i v minulém zaměstnání jsem viděl jak vypadá octavia z fleetu po roce. Proste nejrychlejší auto je vždy to služební a o nějakém zajizdeni nemůže být řeč. No a pak to začíná...
Já chtěl tu Octavii 3g s dvoulitrem a mokrým dsg, ale prostě tam když vezmu v potaz možnou opravu dsg, vstriku, dpf... To jsou částka, že nějakých 80tis je vlastně sranda. Uvidíme.
Pokud podnikani pojede jako v minulém roce, tak chci tento rok pořídit ještě sorento s 2.2. To by mohl být tahounem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé