Bohuzel ted uz zpetne nedokazu posoudit, zda to byla podezrele nizka cena, kdyz ted kouknu na podobneho 9-leteho ceeda a snizim cenu ojetiny o 25% protoze proste sly ojetiny nahoru, tak se dostanu stezi na 90-100tis. Jestli uz se nekdo stoural v motoru a nebo to zpusobil nekdo az pri naslednych kontrolach tezko rict (tu lambdu). Ja zatim u kazde ojetiny, co jsem koupil, nasel nejaky hacek, o kterym moc prodejce nemluvil. Nejseriozneji se ke mne zachoval nemecky prodejce Mazdy, kde nekdo nechal Santa Fe na protiucet, ten mi tenkrat vymenil brzdy a vyparnik klimi, protoze ta nechladila, jenze ve finale ja pak jeste menil trubky a klima kompresor, takze jsem doposud nekoupil jedinny ojety vuz, kde by se neco nemuselo delat a kde by pozdeji nevyplavala na povrch nejaka skryta vada. I AAAcka jsem si vyzkousel a potvrdilo se jen to, co se vsude na internetu omila stale dokola, proste jejim cilem je prodat a pak byt pravnicky kryti a neresit uz skryte zavady, protoze kupujete vlastne vrak.
STK neni vubec zarukou niceho, pokavad se vyskytuje v RJ chyba a jde smazat a nevrati se, tak jsi OK, kdo nema kamarady na emisisch a ma problemy s rizenim emisi ve voze, tak ma smulu. Kdo kamarady ma ci to podpori financne, tak stale i pres nove metodiky a nahravani prohlidek stejne projde. No a ty zaznamy, co tam mas, ma vetsina aut, ktere uz proste maji nejakou stovku tisic km za sebou. Co bych asi resil nejdriv je poskozena prachovka rizeni, at se ti tam nedostane bordel neznicis si klouby rizeni nebo k cemu to melo patrit.