Alebo daj pod ramena ked mas hydraulicky zdvihak
Odoslané z LM-G710 pomocou Tapatalku
kayman píše:Neviete niekto pri novom ceede (CD) kde je miesto na zdvihnutie celého predku a zadku? Čoskoro je čas prezúvania a nenašiel som pohľadom nič kde by som mohol dať ten pákový zdvihák. Ani v návode sa nič nespomína. Kebyže to mám robiť s tým čo bol dodaný k autu tak ma porazí a budem prezúvať pol dňa.
Beda píše:Na vyznacenych mistech zvedani je vetsinou za tou hranou z plechu plocha, o kterou se prave opre ten hever, co je prilozeny v aute. Ten hever ma zarez na tu plechovou hranu, aby ji neposkodil (nezohybal) a slouzi to i jako zabrana proti sklouznuti heveru. Zvedani se deje prave pres tu plochu, co je za tou hranou tech plechu. Vetsina tech hydraulickych zvedaku s tou mistickou na konci prave pekne orve tu hranu, protoze se v tom vyznacenem miste dostane leda na tu hranu z plechu. Kdyz si ji nechcete poskodit, tak se da na Aliexpressu koupit gumovy nastavec, ktery se da dat na tu zvedaci misku. Protoze jinak z toho mista odrbete barvu ci polyuretanovy nastrik a zacne to reznout
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé