Axel píše:líbí se mi jak spousta de...ů v nových oktavkach používá mlhovky pro dení svícení, ale ne jen oni, ale je jich většina...jinak dát led žárovky místo určených do mlhy...no nevím co na to homologace a zákony, ale košér to asi nebude...
Berka píše:Já bych chtěl dát diody do osvětlení RZ. Zatím jsem na ně v obchodě nekoukal, ale nové BMW je používá a vypadá to moc hezky
luboss píše:Ahoj, co myslite, bolo by možné použiť namiesto klasickych halogeniek (HB3???) v hmlovkach LED žiarovky?(ako denne svietenie)
Tony píše:luboss píše:Ahoj, co myslite, bolo by možné použiť namiesto klasickych halogeniek (HB3???) v hmlovkach LED žiarovky?(ako denne svietenie)
to je zajímavé. myslíš že to jako svítí dostatečně? možná na to denní svícvení ale co v noci?
g.man píše:U těch nových oktávek to co svítí dole nejsou mlhovky, ale právě denní světla. Mám to jako služební auto
slava píše:Axel píše:líbí se mi jak spousta de...ů v nových oktavkach používá mlhovky pro dení svícení, ale ne jen oni, ale je jich většina...jinak dát led žárovky místo určených do mlhy...no nevím co na to homologace a zákony, ale košér to asi nebude...
Mně se to ani tak nelíbí, jak mně to se**. (Je mi jasná Tvoje ironie). Ze začátku jsem na ně vždycky blikl, že se asi spletli, ale čuměli jak telata. Zajímalo by mně, co na to říkají pomahači. Kdyby bylo na mně, tak je tak osolím tak, že by se báli je rozsvítit i když by svítit měli. Ale nejsou to jenom řidiči v oktávkách, takových blbů je(jak říkají slováci)neúrekom a to bych se ublikal. Tak jen tiše skřípám zubama a když mně při dešti ha**l oslňuje odrazem od mokré silnice, tak mu na oplátku pěkně bliknu do očí dálkovýma, ať z toho taky něco má, dacan vylízaný. Nevím, jestli jsou opravdu tak tupí, omezení a neznalí, nebo je schválnost a bezohlednost. A nebo, že by frajeřina??
slava píše:g.man píše:U těch nových oktávek to co svítí dole nejsou mlhovky, ale právě denní světla. Mám to jako služební auto
A kde teda mají mlhovky? Denní světla bych si představoval, tak, jak je dělají na nových Audi, nebo Opel u Insignie. Tam se mi to líbí.Nevím proč výrobci zůstali u svícení hlavními světlomety? Těch pár diod udělá snad stejnou službu, dlouho vydrží a nejsou tak drahé, jako halogenové žárovky.
Berka píše:V nárazníku mají jak světla pro denní svícení tak mlhovky. Jsou to dvě paraboly pod jedním sklem.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]