od Lubos1 » 18.06.2020 17:12
Zatial som najazdil nieco cez 1000 km a zacinam auto trochu prehanat. Objavila sa mi znama chyba - klepot v kufri - vysunutie gumenych dorazov uplne nepomohlo, tak som to vyriesil nalepenim filcu na pevne kovove dorazy. Spotreba zatial pod 8, takze podobna ako s mojou predoslou Mazdou 6 2,5.
Chcem sa opytat, ci niekto riesil hlucny vyfuk. Vedel som, do coho idem, ale predsa, auto by mohlo hucat len v sportovom rezime, pripadne pri akceleracii. Proceed GT vsak huci stale. Da sa s tym zit, ale ak by sa dalo hucanie nejako odstranit, bol by som spokojnejsi. Nemam chut menit vyfuk, neda sa vsak nejako upravit? Musi tam byt nejaky rezonator alebo nieco podobne a mozno sa da vybrat. V sportovom rezime by som to nechal. Niekde som cital, ze sa sa vtedy otvori nejaka klapka alebo nieco podobne na druhej vyfukovej rure. Pri stlaceni tlacidla sportoveho rezimu nieco vzadu cvakne.
Ten modul falosneho zvuku pod oknom dam skor ci neskor odpojit - len tak mimochodom, vydava zvuk iba pri sportovom rezime alebo stale? Ak stale, mozno by stacilo odpojit iba ten a bol by klud...
Proceed GT 1.6 T-GDI 7DCT 2024 Deluxe WhiteŠkoda Octavia RS TSI 2024exKIA: XCeed GT-Line 1.6 T-GDI 7DCT 2023, Proceed GT 1.6 T-GDI 7DCT 2020, Ceed 1.4 GT-Line T-GDI 7DCT 2019www.autogratis.sk