od RomanS » 13.06.2020 08:36
Aha, tak to je takový polo alarm. Zabezpečení klíčku slibovali, slibovali...
Jak se mi líbily budíky 2019 verze, tak se mi LCD 2020 moc nelíbí. Jde to vidět hlavně večer, když vypnete motor a přehraje se animace. Rámeček nesedí na grafice, vypadá to jako bastl, omylem. Viz. příloha.
Co se týče laku, měřil jsem ho na novém Vianu, na nové Ooctavii a je to porovnatelné,. Jedno přeleštění leštičkou a lak je pryč. Měřil jsem ho též na Octavii 1, novém Dusteru a tam bylo 0.3mm, takže několikrát tolik.
Jinak žluté žárovičky na RZ jsem vyměnil za čistě bílé Osram LEDriving Standard 2880CW 6000K W5W 0.5W. ŘJ nehlídá prasknutí žárovky na RZ, takže tam můžou být LED bez tzv. CAN-BUS rezistoru. Osramy stojí 10x tolik, co LEDky z Aliexpresu, ale mám těch čínskejch LEDek mraky a málo z nich se dá použít. Některý hodně hřejou a vydržely by chvíli, některé mají nádech do fialova, některé se tam nevlezou a pod. Tak jsem se naštval a pořídil tyto Osramy. Májí krásné, čistě bílé světlo, svítí na RZ tak akorát (0.5W je ok), nehřejou a velikostně sedí.
V kufru, u zrcátek pod clonami jsou festoon patice velikosti 28mm. V kastlíku je festoon 36mm. S trochou šikovnosti při použití kleští jde použít místo 28mm velikost 31mm. Musí se trochu vyhnout pružící plíšek. LEDky festoon 28mm se moc nedají sehnat. Hlavně v kufru jsem chtěl vyměnit bludičku, aby tam bylo něco vůbec vidět.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kia ProCeed GT 2020 1.6 GDI automat + panorama + tažné
Škoda Octavia III 2013 1.2TSI 66kW Ambition
Opel Astra H OPC 2009 2.0T 177kW Sport
Opel Astra H GTC 2006 1.6 85kW Cosmo