Bob69 píše:Musím říct, že tak dobré řazení jsem ještě v žádném autě neměl. Jen krátce po nákupu mi šla hůř zařadit zpátečka. Nešla zasunout a musel jsem jí tam dávat opakovaně. To však trvalo jen velmi krátce ( asi měsíc). Teď zpátečka, stejně jako ostatní rychlosti, řadím lehounce. No, snad to dlouho vydrží.
kisil píše:najazdené 3500 km.vsetky rychlosti padaju jedna básen až na tu spiatocku.ta funguje ako vacsine z vas (obcas jej treba trošku pomôct)
mbiron píše:Prevodovka to je slabina vozutakove nepresne a dlouhe razeni jsem jeste nezazil. Zatim sice tyhle nepresnosti toleruju ale pokud by nastal vetsi problem tak to reklamovat uz pujdu.
Jen jsem se chtel zeptat osazenstva, uz se vam nekomu stalo ze pri vyslapavani spojky mate pocit jako kdyz vam do pedalu pri cca 20% seslapnuti tuka do nohy?
Jakoby pritlacny talir vykazoval nejaky problem a druha vec pri prerazeni z 2. na 3. po vyslapnuti spojky se ozve takove tuknuti?
kolomm2 píše:Já mám občas problém s zpátečkou, ne a ne tam padnout... ale takovej ten trik s povolením spojky většinou pomůže:o)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé