Kia Pro_Ceed GT

Sekce pro specifické dotazy k vozu PRO_cee'd.

Re: Kia Pro_Ceed GT

Příspěvekod Rives » 02.10.2019 16:36

Tým som chcel povedať to, že to má rovnaký efekt a normálnejšie mi príde dať si podložky (kovové alebo ten filc) ako tie dorazy olepovať zvonku filcom.
Nejaký si prchký...
:kia: Proceed GT 1.6 T-GDI, A7 DCT, 150kW/204k (Blue Flame) :SK:
EX: KIA Ceed SW, Platinum + GT Line, 1.6 CRDi, M6, 100kW/136k (Dark Gun Metal)
Rives Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia ProCeed GT (2019)
10000 km @ 7.4 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Katikakus » 02.10.2019 17:23

Ja jsem naprosto v klidu nebo mas pocit, ze to snad nekde rozporuji? Jeste jednou a pomalu - pouze jsem sem hodil zdroj, kde uz se to rozebira, aby se kazdy, kdo podobny problem resi, mohl podivat a sam zhodnotit, co je pro nej jednodussi. Nikde nehodnotim, jestli je to nebo jine reseni lepsi ci horsi. Priste zkus mokry rucniky, snad to pomuze.
Proceed GT 1.6 T-GDI Penta Metal
Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Orange Techno
Cee'd 1.4 Comfort Plus So Red
Katikakus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. místo (1)

Kia ProCeed GT (2020)
65000 km @ 7.94 l/100km

Příspěvekod Rives » 02.10.2019 17:45

Myslíš si ze si zaujímavý tými svojimi premudrelymi rečami ?
Ešte raz pre teba. Ja som nič nenamietal na tvoj príspevok na nemecké fórum. Iba som diskutoval že je to rovnaké riešenie ako na tých stingeroch.
Nečítal si s porozumenim v kontexte príspevkov.
Invektívy si nechaj na doma.
Rives Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia ProCeed GT (2019)
10000 km @ 7.4 l/100km

Příspěvekod Katikakus » 02.10.2019 18:24

Problem nastava, kdyz si nepamatujes cos napsal v predchozim prispevku. Tudiz dalsi diskuse je pouhou ztratou cas. Nazdar.

PS: premoudrele se tady tvari pouze jeden z nas a ja to nejsem.
Katikakus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. místo (1)

Kia ProCeed GT (2020)
65000 km @ 7.94 l/100km

Příspěvekod Rives » 02.10.2019 18:33

Tvoj povýšenecký tón hovorí sám za seba.
Nemám sa s tebou o čom baviť. :thd:
howgh → dohovoril som
Rives Muž
Fanda vozů Kia

Kia ProCeed GT (2019)
10000 km @ 7.4 l/100km

Příspěvekod Luke » 03.10.2019 14:21

Videl jsem jsem, ze nekteri z Vas se snazi zvetsit kufr tim, ze vyndaji ten system "supliku" a snizi teda spodni hranu kufru, neni to vubec spatne reseni jednou za cas na nejakou vetsi dovolenou a nevylucuji, ze ho nekdy pouziju.

Behem zbytku roku, kde mi osobne prijdou ty odkladaci prostory pod dnem kufru docela prakticke mne napadlo jine reseni na optimalizaci prostoru v aute, vzhledem k tomu, ze nahoru, ikdyz je kufr plytky mi kocarek v pohdoe vleze, resim spise lepsi vyuziti hlavne toho hlubokeho ulozneho prostoru a tak mne napadlo koupit primo nejakou cestovni tasku, ktera by tam krasne pasnula. Zkousel jsem lednicku do zapalovace, ta mi tam vleze na sirku i delku, ale na vysku precniva o cca 5cm, takze viko neni uplne dovrene.

Ohledne te tasky - mela by mit rozmer cca 60*20*24cm, takovy presny rozmer jsem nenasel, ale mam nejake body u Shellu a oni ted prodavaji tuhle, tak jsem to zkusil objednat, je trosku kratsi a vyssi, ale pokud se nenaplni uplne po okraj, mohlo by to klapnout a prijde mi to jako elegantni reseni na jedno prespani v hotelu, v kufru pri ceste nic nelita, atd...
https://www.shellsmart.com/smart/reward ... site=cz-cs

Samozrejme, ze se da koupit i mimo sit Shell, za cca 500Kc. Az dorazi, dam vedet, jak to sedne. Pokud by nekdo nasel podobny rozmer s nizsi vyskou, bude to optimalnejsi a v pripade 60*20*20cm by vesla i roletka nad to.
Proceed 7DCT GTline PLUS
Luke Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia ProCeed (2019)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod hoodoo » 04.10.2019 08:18

Právě tu velkou kapsu pod podlahou mám nejradši - vyjde tam nákupní taška, kabelka, helma na kolo i redukce na WC pro dítě s tím, že v kufru vlastně nic nestraší a nelítá. Velkou tašku bych asi běžně nevyužil ale na tu velkou dovolenou je to skvělý řešení, dík za odkaz :thu:
hoodoo Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia ProCeed GT (2019)
70000 km @ 9.5 l/100km

Příspěvekod Katikakus » 06.10.2019 18:38

Video MR2020:
https://www.youtube.com/watch?v=OIGw9y2pj-A

Musim rict, ze se tesim. Uz aby byl tady.
Katikakus Muž
Fanda vozů Kia

2. místo (1)

Kia ProCeed GT (2020)
65000 km @ 7.94 l/100km

Příspěvekod rotoped64 » 06.10.2019 19:16

Ten elektronický přístrojové panel mi přijde jako promarněná šance. Oba ukázané režimy jsou v podstatě stejné, nejde například upozadit tachometr a otáčkoměr, aby vzniklo místo na mapu atd. Kdyby tam nechali klasické budíky a jen u nich měnili barvu podsvícení, vyšlo by to na stejno...

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
-------------------------------------
Současné přibližovadlo: Mazda 6 Wagon 2.0 2019, MT Machine Gray
Předchozí Ford Focus 1.8 TDDi 2003
rotoped64 Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Katikakus » 06.10.2019 19:21

Očekává se, že s updaty budou přidávat další funkce a možnosti. To u analogové verze nelze.
Katikakus Muž
Fanda vozů Kia

2. místo (1)

Kia ProCeed GT (2020)
65000 km @ 7.94 l/100km

Příspěvekod Rives » 06.10.2019 19:58

Tá animácia pri spustení....kde je CEED SW...by ma drblo :D
A ešte by ma zaujímalo prečo vymenili pozíciu otáčkomera s rýchlomerom... hm..
Naozaj úžasný ten displej :D
Rives Muž
Fanda vozů Kia

Kia ProCeed GT (2019)
10000 km @ 7.4 l/100km

Příspěvekod hoodoo » 06.10.2019 20:22

Digitální budíky: za mě jsem rád že jsem dal peníze radši za panoramu, vzal MY 2019 a nečekal na 2020. Jako je to pěkný, pokud tomu dají update aby tam šla navigace tak to bude super, takhle jak to je...... no 40 navíc bych nedal :no:

Široká navi co se mapy týče mi příjde už zbytečně široká (obzvláště pokud bude navi mezi budíky), ale na nastavení systému to je super (viz xceed).

Spíš by mě zajímalo, jestli do MY 2020 už jde i v ČR DAB a zdali už je napadne nabídnout adaptivní tempomat - zatím to není, ale třeba to bude s updatem digitálních budíků :lol:
hoodoo Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia ProCeed GT (2019)
70000 km @ 9.5 l/100km

Příspěvekod tyma » 06.10.2019 22:01

Tato verzia sa urcite nebude dat updatnut nakolko aj kia napisala ze ide o prvu verziu digitalneho displeja a to aj koli hybridom kde vyde lacnejsie dat inu grafiku mirsto otackomeru ako vyrabat nove ukazovatele, displej bude mat casom funkcie ale az v dalsej kii
tyma Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Katikakus » 06.10.2019 22:43

Tyma : zdroj, na kterém je tvé tvrzení založené? Protože jsem zatím četl přesný opak toho co tvrdíš a bylo mi to potvrzeno i člověkem co pracuje v Žiline v závodě KIA. Když teda tvrdíš, že "určitě" nebude, dodej zdroj. Díky.

Jinak mně osobně je analogová přístrojovka taky milejší, ale nový multimediální systém s navigací je o parník před starší verzí a kvůli tomu jsem s objednávkou čekal na my2020.
Katikakus Muž
Fanda vozů Kia

2. místo (1)

Kia ProCeed GT (2020)
65000 km @ 7.94 l/100km

Příspěvekod tyma » 07.10.2019 07:54

Iba tlavocu spravu na kia stranke som cital a v kazdom teste to spomenu, takisto nechapem preco by to nespravili hned, v tom movom vacsom je co naviac okrem 3 obrazoviek? Mne sa tam nepaci to dotykove ovladanie a ani mi to dizajnovo nepasuje k zvysku, ked mas kontakt v kii prosim ta zmenili este nieco? Odhlucnenie alebo tak? Potrbujem kupit este jednu a ci pockat alebo vziat skladovku kedze nebudem priplacat za novy navy a starsia 8 sa mi paci viac ako nova,dik
tyma Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

PředchozíDalší

Zpět na ProCeed