Videl jsem jsem, ze nekteri z Vas se snazi zvetsit kufr tim, ze vyndaji ten system "supliku" a snizi teda spodni hranu kufru, neni to vubec spatne reseni jednou za cas na nejakou vetsi dovolenou a nevylucuji, ze ho nekdy pouziju.
Behem zbytku roku, kde mi osobne prijdou ty odkladaci prostory pod dnem kufru docela prakticke mne napadlo jine reseni na optimalizaci prostoru v aute, vzhledem k tomu, ze nahoru, ikdyz je kufr plytky mi kocarek v pohdoe vleze, resim spise lepsi vyuziti hlavne toho hlubokeho ulozneho prostoru a tak mne napadlo koupit primo nejakou cestovni tasku, ktera by tam krasne pasnula. Zkousel jsem lednicku do zapalovace, ta mi tam vleze na sirku i delku, ale na vysku precniva o cca 5cm, takze viko neni uplne dovrene.
Ohledne te tasky - mela by mit rozmer cca 60*20*24cm, takovy presny rozmer jsem nenasel, ale mam nejake body u Shellu a oni ted prodavaji tuhle, tak jsem to zkusil objednat, je trosku kratsi a vyssi, ale pokud se nenaplni uplne po okraj, mohlo by to klapnout a prijde mi to jako elegantni reseni na jedno prespani v hotelu, v kufru pri ceste nic nelita, atd...
https://www.shellsmart.com/smart/reward ... site=cz-csSamozrejme, ze se da koupit i mimo sit Shell, za cca 500Kc. Az dorazi, dam vedet, jak to sedne. Pokud by nekdo nasel podobny rozmer s nizsi vyskou, bude to optimalnejsi a v pripade 60*20*20cm by vesla i roletka nad to.