MP1 píše:
Takú 70W by som aj skúsil.
snike píše:grafix píše:Tak jsem vcera menil zarovky H7. Prava mi odesla asi v patek pri mem dlouhem cestovani, vydrzela cca 12tis.km (typ viz. zacatek teto diskuze) Vratil jsem tam puvodni, pac jine nemam. Otazka je, co tam dat. Chtel jsem Osram NB ale vsude o nich ctu ze praskaji a nevydrzi vic jak nejakych 7-8tis. Uz nekomu v ceedu odesla?
Mně první pár Osram NB praskl po necelých 2 měsíců a druhý tam mám do teď ;-) Ťuk, ťuk, ťuk, .........![]()
![]()
maik píše:Chtěl bych se zeptat jak je to se zárukou na žárovky a jestli už je někdo zkoušel reklamovat.
snike píše:maik píše:Chtěl bych se zeptat jak je to se zárukou na žárovky a jestli už je někdo zkoušel reklamovat.
Libor už napůl s reklamací Osram NB uspěl http://old.kia-club.org/viewtopic.php?p=24526#24526
grafix píše:Tak jsem vcera menil zarovky H7. Prava mi odesla asi v patek pri mem dlouhem cestovani, vydrzela cca 12tis.km (typ viz. zacatek teto diskuze) Vratil jsem tam puvodni, pac jine nemam. Otazka je, co tam dat. Chtel jsem Osram NB ale vsude o nich ctu ze praskaji a nevydrzi vic jak nejakych 7-8tis. Uz nekomu v ceedu odesla?
PPetr33 píše:grafix píše:Tak jsem vcera menil zarovky H7. Prava mi odesla asi v patek pri mem dlouhem cestovani, vydrzela cca 12tis.km (typ viz. zacatek teto diskuze) Vratil jsem tam puvodni, pac jine nemam. Otazka je, co tam dat. Chtel jsem Osram NB ale vsude o nich ctu ze praskaji a nevydrzi vic jak nejakych 7-8tis. Uz nekomu v ceedu odesla?
Tak mám v ruce nějaký test žárovek a vyhrál Osram Night Breaker, akorát měli krátkou životnost a to 250 hodin.Na druhém místě se skoro stejným výsledkem se umístila Philips Night Guide. Výdrž by měla mít 450 hodin. Tak že já až budu mít ceeda,tak prubnu tyto.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé