Mony píše:Ještě jeden poznatek: na zavírání zadních dveří je potřeba trochu větší síly. Nejsem zvyklá s dveřmi "mlátit", ale u kufru se mi to zdá nezbytné, protože jinak se pořádně nezavře. Máte tu samou zkušenost?
ladlen píše:Mám už ceeda 1,6 CRDI rok a pol, najazdené 57 tis.km, mal som šťastie, lebo okrem tyčiek stabilizátora netrpí žiadnym neduhom. Ale teraz som sa po druhý raz vrátil z Hamburgu, kde som bol na otočku, jeden deň 1000 km tam, druhý deň to isté, ale naspäť. Trasa- Trstená -Bielsko Biala-Katowicw- Wroclav-Berlín Hamburg. Auto išlo v pohode, od Katowíc po Hamburg je len diaľnica, napodiv aj tá poľská je kvalitná,lebo je nová, ale po nemeckých diaľniciach pri rýchlosti nad 160 km mi bohužiaľ na ceede prekážal hluk pneumatík. Hlavne keď sme išli naspäť už dvaja , horšie sme sa počuli. U nás pri 130 km je to v pohode, v Nemecku už ale pri 160-180 nie. Čiže ceed by potreboval lepšie odhlučnenie podvozku. Napokon pri dvoch cestách do Hamburgu a späť som konečne aj v Nemecku stretol ceeda SW, a predstavte si, že po diaľnici ťahal vozík plný dreva. Ale motor 1,6 CRDI je skutočne perfektný, to zrýchlenie zo 100 na 160 na päťke je skutočne perfektné, aj lepšie vozy nestíhali.
Tony píše:ladlen píše:Mám už ceeda 1,6 CRDI rok a pol, najazdené 57 tis.km, mal som šťastie, lebo okrem tyčiek stabilizátora netrpí žiadnym neduhom. Ale teraz som sa po druhý raz vrátil z Hamburgu, kde som bol na otočku, jeden deň 1000 km tam, druhý deň to isté, ale naspäť. Trasa- Trstená -Bielsko Biala-Katowicw- Wroclav-Berlín Hamburg. Auto išlo v pohode, od Katowíc po Hamburg je len diaľnica, napodiv aj tá poľská je kvalitná,lebo je nová, ale po nemeckých diaľniciach pri rýchlosti nad 160 km mi bohužiaľ na ceede prekážal hluk pneumatík. Hlavne keď sme išli naspäť už dvaja , horšie sme sa počuli. U nás pri 130 km je to v pohode, v Nemecku už ale pri 160-180 nie. Čiže ceed by potreboval lepšie odhlučnenie podvozku. Napokon pri dvoch cestách do Hamburgu a späť som konečne aj v Nemecku stretol ceeda SW, a predstavte si, že po diaľnici ťahal vozík plný dreva. Ale motor 1,6 CRDI je skutočne perfektný, to zrýchlenie zo 100 na 160 na päťke je skutočne perfektné, aj lepšie vozy nestíhali.
možná by to chtělo lepší gumy. ty energy nejsou kdovíjake zázraky... spíše hluk od podvozku je když kamínky v zimě z posypu mlátí o podběhy.
Auťas píše:Řekl bych, že podle mého, byměla zapracovat na odhlučnění podvozku. To je asi největší problém oproti škodovce. (srovnávám s předchozí Fabií 1,2 HTP). Ostatní se mi zdá v pohodě, a nebo lepší.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé