fraibis píše:NAzdárek..měl jsem poprvé na garančce v Dolnisu ceeda 1,4 . Ujel jsem do práce 6km.Otevřel jsem kapotu,vytáhl měrku,olej byl tmavej jako kafe.No,at děláte co děláte a vybíráte olej ,dumáte nad druhem,podruhem, a já ještě nevím nad čím... nakonec pokud musíte na garančku, tak Vám tam bud jen doplněj olej nebo vypustěj to co je ve vaně. Asi toho chci víc než jen vypustit a doplnit.A ten novej filtr podle toho musí vypadat. Jinak auto je supr. . . Zatím čus
vladislav píše:fraibis píše:NAzdárek..měl jsem poprvé na garančce v Dolnisu ceeda 1,4 . Ujel jsem do práce 6km.Otevřel jsem kapotu,vytáhl měrku,olej byl tmavej jako kafe.No,at děláte co děláte a vybíráte olej ,dumáte nad druhem,podruhem, a já ještě nevím nad čím... nakonec pokud musíte na garančku, tak Vám tam bud jen doplněj olej nebo vypustěj to co je ve vaně. Asi toho chci víc než jen vypustit a doplnit.A ten novej filtr podle toho musí vypadat. Jinak auto je supr. . . Zatím čus
No nevím ,nevím já měl i po ujetých 20 km po garančce olej pěkně světlý..někde se stala asi chyba...![]()
g-m píše:skvele, som poteseny... ale ved snad olejovy filter sa da rozpoznat ci je novy alebo nie...?
Axel píše:pokud ti nedoložili kdy proběhly poslední výměny, tak vyměň všechno...chladící, brzdovku i ten olej
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé