snike píše:vladislav píše:Tak tenhle krasavec stojí v Jindřichově Hradci.... ;-) ;-)
Je to krasavec, hlavně ty litá kola typ C, které mám i já na svém autíčku mu mooooooooc sluší![]()
![]()
![]()
Hm, musím uznat ty kola jsou nádherné.....

snike píše:vladislav píše:Tak tenhle krasavec stojí v Jindřichově Hradci.... ;-) ;-)
Je to krasavec, hlavně ty litá kola typ C, které mám i já na svém autíčku mu mooooooooc sluší![]()
![]()
![]()
husman píše:Tak to promiň, ale ty fotky ze srazu jak z kompaktu nevypadaji.
Já jsem fotil hodně a rád, ale od tý doby co fotím dětičky a v práci mi to nevypadne z ruky, tak jsem pro sebe poslední rok nic "nevytvořil" Myslím že se tomu říká vyhoření![]()
![]()
![]()
Ale ty tvoje fotky jsou vážně fajn, hlavně se divím že ti to nikde expozičně neulítlo do přeexp. Asi to máš holt v ruce![]()
Fotky od grafixe ze srazu nikde nejsou, a tím dlouhým sklem mohl udělat dost parády.
grafix píše:
Vsechny fotky ze srazu jsem posilal Bedovi s tim, at je umisti na forum... Dal je tam skoro vsechny, ale pod svym jmenem... Poprosil jsem ho, at me tam podopise, ze se hrde hlasim k autorstvi a zatim nic![]()
vlafi píše:@Grafix
profík je profík :-o krásná to fotka Štenberka
grafix píše:husman píše:Tak to promiň, ale ty fotky ze srazu jak z kompaktu nevypadaji.
Já jsem fotil hodně a rád, ale od tý doby co fotím dětičky a v práci mi to nevypadne z ruky, tak jsem pro sebe poslední rok nic "nevytvořil" Myslím že se tomu říká vyhoření![]()
![]()
![]()
Ale ty tvoje fotky jsou vážně fajn, hlavně se divím že ti to nikde expozičně neulítlo do přeexp. Asi to máš holt v ruce![]()
Fotky od grafixe ze srazu nikde nejsou, a tím dlouhým sklem mohl udělat dost parády.
Vsechny fotky ze srazu jsem posilal Bedovi s tim, at je umisti na forum... Dal je tam skoro vsechny, ale pod svym jmenem... Poprosil jsem ho, at me tam podopise, ze se hrde hlasim k autorstvi a zatim nic![]()
Pro toho, koho to zajima jsou vsechny fotky ode mne ze srazu na http://www.fotografix.cz/KiaSrazDzban/main.html vcetne zakladnich EXIF informaci (pro husmana - jo pouzivam samozrejme korekce expozice a fotim do rawu)...
a kdyz uz jsem davate fotky, tak tady je jedna z poslednich, co jsem delal...
http://www.fotografix.cz/foto/CeskyStenberk-001.jpg
husman píše:Díky, nic nepřehazujte (kvůli mně určitě ne).
Pokud je ten hrad takhle nafocenej, pak jsi měl parádní černý světlo, oteplující polarizák, či uživ. bílá. (že jsi netahal za posuvníky ve fotokrámu, že ne?!?)
Atmosféra parádní (toho pole bych půl uříz)
Teď koukám čím fotíš, a jen koukám
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Dix_