Taky rádi fotíte???

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod vladislav » 08.11.2007 13:42

snike píše:
vladislav píše:Tak tenhle krasavec stojí v Jindřichově Hradci.... ;-) ;-)

Je to krasavec, hlavně ty litá kola typ C, které mám i já na svém autíčku mu mooooooooc sluší :D :D :D :wink:

Hm, musím uznat ty kola jsou nádherné..... :kia: :kia:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod vlafi » 08.11.2007 18:36

já bych sundal ten znak na přední masce ;) ale jinak paráda :-o
vlafi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (4)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Příspěvekod thunder » 08.11.2007 19:28

Kužel píše:Já se snažím času je ale málo.
Pár fotek dle oka mého.
:(

nadheraaaaaaa kuzel!!
thunder Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 08.11.2007 19:51

thunder píše:
Kužel píše:Já se snažím času je ale málo.
Pár fotek dle oka mého.
:(

nadheraaaaaaa kuzel!!

Díky thunder.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 08.11.2007 20:51

Přidám něco: Obrázek
Obrázek
Dnešní řízení kočáru při západu slunce.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 08.11.2007 22:42

husman píše:Tak to promiň, ale ty fotky ze srazu jak z kompaktu nevypadaji.
Já jsem fotil hodně a rád, ale od tý doby co fotím dětičky a v práci mi to nevypadne z ruky, tak jsem pro sebe poslední rok nic "nevytvořil" Myslím že se tomu říká vyhoření :idea: :idea: :idea:

Ale ty tvoje fotky jsou vážně fajn, hlavně se divím že ti to nikde expozičně neulítlo do přeexp. Asi to máš holt v ruce :photo:

Fotky od grafixe ze srazu nikde nejsou, a tím dlouhým sklem mohl udělat dost parády.

Vsechny fotky ze srazu jsem posilal Bedovi s tim, at je umisti na forum... Dal je tam skoro vsechny, ale pod svym jmenem... Poprosil jsem ho, at me tam podopise, ze se hrde hlasim k autorstvi a zatim nic :bored:

Pro toho, koho to zajima jsou vsechny fotky ode mne ze srazu na Kia Sraz Dzban 2007 Galerie vcetne zakladnich EXIF informaci (pro husmana - jo pouzivam samozrejme korekce expozice a fotim do rawu :D )...

a kdyz uz jsem davate fotky, tak tady je jedna z poslednich, co jsem delal...

Cesky Stenberk
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Beda » 08.11.2007 23:01

grafix píše:

Vsechny fotky ze srazu jsem posilal Bedovi s tim, at je umisti na forum... Dal je tam skoro vsechny, ale pod svym jmenem... Poprosil jsem ho, at me tam podopise, ze se hrde hlasim k autorstvi a zatim nic :bored:

Rad bych te tam podepsal, ale musel bych lezt do SQL databaze a tam menit uploadera (kdo ty fotky nahral) fotku po fotce. Protoze jsem je tam nahral pres FTP a pak jednym sikovnym skriptem dostal do alba, tak jsem jako uploader ja :whistling: jestli chces, tak si muzes do komentare fotky napsat, ze jsi autor ty :shifty:
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod vlafi » 08.11.2007 23:04

@Grafix

profík je profík :-o krásná to fotka Štenberka
vlafi Muž
KIA Family

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 08.11.2007 23:09

V poho Bedo, ja jen ze na srazu spousta lidi videlo ze tam nekdo foti a husman se ptal i konkretne, tak jsem se jen k tomu prihlasil :) Vim ze je to prace navic s tou zmenou v galerii a opravdu to nemusis predelavat ci doplnovat :no:

Husman nejspis :photo:, tak ten prizpevek je i skrz nej...
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 08.11.2007 23:18

vlafi píše:@Grafix

profík je profík :-o krásná to fotka Štenberka

Jo tehdy bylo moc hezky. Na Vysocine uz byl prvni snih a v posazavi byl krasny podzimni den... Den predtim mi lepili listy na dvere a ja se jel jen tak projet... Navstivil jsem zatopeny predvalecny dalnicni most a dvojmost na D1... Ta fotka Stenberku vznikla na zpatecni ceste do Prahy. :-)
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 08.11.2007 23:18

grafix píše:
husman píše:Tak to promiň, ale ty fotky ze srazu jak z kompaktu nevypadaji.
Já jsem fotil hodně a rád, ale od tý doby co fotím dětičky a v práci mi to nevypadne z ruky, tak jsem pro sebe poslední rok nic "nevytvořil" Myslím že se tomu říká vyhoření :idea: :idea: :idea:

Ale ty tvoje fotky jsou vážně fajn, hlavně se divím že ti to nikde expozičně neulítlo do přeexp. Asi to máš holt v ruce :photo:

Fotky od grafixe ze srazu nikde nejsou, a tím dlouhým sklem mohl udělat dost parády.

Pro toho, koho to zajima jsou vsechny fotky ode mne ze srazu na http://www.fotografix.cz/KiaSrazDzban/main.html vcetne zakladnich EXIF informaci (pro husmana - jo pouzivam samozrejme korekce expozice a fotim do rawu :D )...

a kdyz uz jsem davate fotky, tak tady je jedna z poslednich, co jsem delal...

http://www.fotografix.cz/foto/CeskyStenberk-001.jpg

Grafix gratuluji ta je opravdu kruta, klobouk dolu.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 08.11.2007 23:19

Díky, nic nepřehazujte (kvůli mně určitě ne).

Pokud je ten hrad takhle nafocenej, pak jsi měl parádní černý světlo, oteplující polarizák, či uživ. bílá. (že jsi netahal za posuvníky ve fotokrámu, že ne?!?)

Atmosféra parádní (toho pole bych půl uříz :shifty: )

Teď koukám čím fotíš, a jen koukám :drool:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 08.11.2007 23:28

husman píše:Díky, nic nepřehazujte (kvůli mně určitě ne).

Pokud je ten hrad takhle nafocenej, pak jsi měl parádní černý světlo, oteplující polarizák, či uživ. bílá. (že jsi netahal za posuvníky ve fotokrámu, že ne?!?)

Atmosféra parádní (toho pole bych půl uříz :shifty: )

Teď koukám čím fotíš, a jen koukám :drool:

Samozrejme ze probehl postprocessing (Lightroom) ale nijak drasticky... jen vyvazeni bile (to delam vzdy) a mirne vytazeni mraku a zvyseni kontrastu plus lehka saturace... Svetlo bylo naprosto dokonale, ale rychle se menilo takze jsem nemel ani cas nasadit polarizak...

Jinak to pole dotvari tu zvlastni atmosferu... je podzim, vse ma hnede a oranzove odstiny a najednou ta jasna zelena.... Mam jich nekolik i bez pole, ale tahle je dle me NEJ... :cool:

...JINAK KRAJINA NENI MOJE PARKETA...
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vlafi » 08.11.2007 23:44

Pěkné fotky Grafixi..přístě jich snad bude víc..na vaše vytvořené díla bych mohl koukat pořád.. :cool:
vlafi Muž
KIA Family

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 08.11.2007 23:45

Oj ja amater muzu smutne koukat. :???:
Návštěvník

km @ l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion