od usakcek » 27.01.2016 17:22
Tak jsem po dlouhém vyjednávání s dealerem konečně reklamoval použité poklice. Po svátcích jsem zašel za prodejcem a ukázal jsem mu na fotkách, že matice, které použili na zimní disky jsou ty z elektronů, tedy špatné. Bohužel prodejce vůbec netušil, že plechové disky musí mít jiné matice a dokonce mi tvrdil, že to je divné, protože poklice jsou normálně nacvakávací a žádné matice je nedrží. Nicméně se mi ho podařilo přesvědčit, respektive mi řekl, že se na to musí podívat servisní technik a zhodnotit to... Bohužel to trvalo skoro tři týdny, jelikož se nějak nemohli se servisním technikem dohnat a domluvit. Nakonec jsem se už naštval a objednal se do servisu. Chtěl jsem vyměnit olej po prvních 2tis a řekl jsem že ty poklice alespoň vyřešíme, když tam auto bude.
Auto jsem normálně předal s tím, že se na poklice podívají a zavolají mi. Odpoledne mi volali s tím, že mám pravdu, že jsou tam špatné matice, ale že bohužel nemají 20ks těch správných a jestli jim tam auto můžu nechat. Auto jsem potřeboval, takže jsme se domluvili, že ho tam přivezu opět druhý den. To už matice vyměnili, ale nechali tam původní poklice. Volal mi následně prodejce, že je to hotové a že jemu se poklice zdají v pořádku. Domluvili jsme se na tom, že se na poklice podívám a pokud pořád budou zdeformované, tak že je tedy nechá na reklamaci vyměnit. Bohužel (pro něj) jsou poklice zvlněné jak byly přitaženy těmi špatnými maticemi, tak jsem řekl, že chci opravdu poklice vyměnit na reklamaci. Moc nadšený nebyl, snažil se mě přesvědčit, že to není vidět atd. Naštěstí jsem se nedal. takže teď čekám až mi zavolá, že má poklice připravené a já to snad ukončím...
Popravdě musím říci, že mě KIA Autobond Praha 9 vůbec nenadchnul. Všechno strašně trvá, nikdo mi nedá kompletní informace, všechno si musím zjišťovat sám, urgovat je o odpovědi... Nevím, velmi vážně uvažuji že začnu jezdit opět do Carhouse, kde jsem byl spokojen.
KIA Ceed SW MY16 Exclusive