Pro: William
Dobrý den, dovolím si reagovat na Vaše příspěvky ohledně stěračů zakoupené v mém eshopu.
Ohledně "vrzání" stěračů, nebo jejich "poskakování" jsem samozřejmě vyhledával všechny možné odkazy, linky, rady a pod. ještě v daleké minulosti, než jsem se začal specializovat přímo na prodej stěračů, a to nejen na českých, ale i zahraničních stránkách.
Desítky rad, od mazání skla citrónem, odmašťovačem, tekutými stěrači atd atd, různými zkouškami výměny cenově levných náhradních gumiček, až po stěrače Bosch či Valeo, vždy se najde motorista, kterému někdy stěrače vržou, či poskakují. Někdy v případech po výměně čelního skla, kdy jsou jeho vlastnosti jiné než původní, a tím pádem i stírání se stěrači, které byly na autě před výměnou, najednou stírají prostě jinak (dokládám linkem z jiného fóra, pokud tedy mohu:
Stěrače nestírají - neřešitelný problémVím že tohle ale není samozřejmě Váš případ. Zpátky tedy k problému vrzání.
Stěrač, pokud vrže, vrže vždy jen z poloviny cyklu. Buďto když stírá směrem nahoru, anebo dolů. Nikdy ne v obou případech. No, možná že když už jsou gumičky opravdu tak vychrchlané, že ani nedrží v rámu stěrače, zřejmě budou vrzat nonstop. Ale v nových, nebo zánovních vždy jen v jednom směru. Je to zapřičíněno jen a jen tím, že lišta stěrače není "přitlačována" kolmo ke sklu. Ano, samozřejmě budete oponovat tím, že jste tam dal zpátky starý stěrač a ten nevrže. Bezraménkové stěrače jsou, pokud se na ně podíváte, ohnuté díky ocelobé liště jako banán. Většinou čím delší rozměr stěrače, tím prohnutější. Něco jako babán. A ne všechny jsou samozřejmě ohnuté stejně, jako ty banány (omouvám se za ten příkald, ale napadlo mě to, že ani ty nejsou všechny stejně zahnuté). Váš původní tedy mohl být méně, či více prohnutý, to nemohu posoudit. Navíc díky nynějšímu počasí, kdy mrzne, se - jak by tomu bylo možná v létě, kdy na auto svítí docela intenzivně slunce, se nemohou trochu "poddat, změknout". Každý ví, že když na auto svítí přes léto slunce, tak to i u Balatonu ve stopětkách kroutilo volanty
Zásadní vliv na vrzání stěračů má úhel přítlaku. Pokud stěrač vrže sněrem nahoru, je břit stírátka mírně vychýlen směrem ke střeše, a cestou zpět, dolů už ne.
Pokud je břit stěrače vychýlen mírně směrem ke kapotě motoru, směrem nahoru je tichý, a vrže směrem dolů. Velice jednoduchým způsobem, mírným "povykroucením" ramene do opačné strany, než je vychýlený břit, se toto nepříjemné vrzání eliminuje. Přes hadřík, kombinačkama, anebo malým hasákem, se mírně s ramenem zapéruje, jde opravdu o milimetry. Ramena předních stěračů jsou samozřejmě kovové, a nehrozí žádné poškození (jen v případě, že to někdo natvrdo chytně do kleští, tak to asi odnese barva na rameni). Zde je link na video - je v angličtině, ale kdo nerozumí, jsou tam i vysvětlující obrázky. Otázka jedné minuty i s odzkoušení, ne vždy se napoprvé podaří najít tu správnou polohu přítalku ramene.
Zde je link:
Jak se zbavit vrzání stěračůVliv na nedokonalé stírání - má samozřejmě i přítlak ramene. Pokud je silný, čili tlačí přímo na střed v uchycení stěračů, nemusejí dokonale stírat konce stěračů. V opačném případě, kdy je zase malý, nemusí dokonale stírat ve středu stěrače.
Samozřejmě jsem se setkal i s motoristy (spíše motoristkami

), kterým, když jsem stěrače měnil přímo u mě, a ukázal jsi zarezlé pružiny v ramenech, ze kterých už rez sama od sebe odskakovala, odcházeli s radou, že by opravdu měli sem tam pružiny, které vlastně zaručují nějaký ten přítlak ramene, prostříkali třeba WD40kou.
Další vliv na možné "malé vychýlení úhlu přítlaku ramen" mají samozřejmě i myčky aut, jsou řidiči, zejména služebních aut, kteří jezí na myčky i 3x, 4x týdně - nemohou prostě ke klientům jezdit se špinavým autem. A kartáče, které přes ramena jedou, chtě nechtě přes ně několikrát projedou. I tady tedy dochází k nějakému minimálnímu tlaku na ramena stěračů, a možnému mírnému vychýlení "dokonalého přítlaku"
Tohle ale samozřejmě není případ všech tady na fóru, kteří se o své mazlíky dokonale staráte.
Věřím, že těm, kterým třeba byť jen trochu, ať už starší, anebo nové stěrače "vržou nebo poskakují", tento jednoduchý návod pomůže.
Stěrače HQ Aero Dynamic opravdu příměs grafitu obsahují, jak mám v popisu zboží.
Ten, kdo si je zakopuil, to mohl jednoduše zjistit, pokud po sundání ochranné lišty sevře prsty stírací břit, a "přejede" ho. Stopy po grafitu uvidíte na prstech.
A pane Pavle, i když stojí stěrače které jste si u mě koupil cca jako 3 krabičky cigaret, neváhejte se na mě kdykoliv obrátit - nejde přece o cenu, jestli stojí 235 Kč, anebo 600 nebo 800 Kč, ale o solidnost obchodu. Pokud by jste se mi ozval, ihned bych Vás samozřejmě kontaktoval, a poradil, jak se tohoto neduhu zbavit. Každý kus před odesláním kontroluji, zda má ochrannou lištu, a břit není náhodou poškozen.
Ale snad tím, že jsem se tady na fóru trochu rozepsal, tato rada pomůže mnohem více motoristům.
Samozřejmě že se na mě můžete kdykoliv s jakýmkoliv problémem obrátit.
Příjemný den všem fandům Kie Cee´d
Mirek
Autoeshop.eu