Průběh 4. srazu Kia-Club.org - kemp Babí Hora (Hluk)

Příspěvekod mbiron » 13.06.2009 08:23

Pratele, kamaradi. Vcerejsi navsteva Hluku,Ziliny a Ogara byla velice zdarila. Myslim, ze kazdy z nas se kralovsky bavil. Akce stale pokracuje takze prinasim jen cast poznatku. Cesta do kempu byla az na naladove pocasi celkem v poradku a bez problemu.
Hned rano nas cekal u zamcene brany Cambrla s lahvinkou slivivice.Osazenstvo kempu se pomalu probouzelo a chystalo na dalsi presun do vyrobniho zavodu :kia: ve :SK: Ziline. Cesta byla ponekud rozhazena a cast kolony se oddelila a nejela po dalnici. Pri zastavce na pumpe jsme meli moznost videt policejni vuz znacky :kia: v akci pri zadrzeni opileho cloveka.
Ja se Snikem,Cambrlou a Jezevcem jsme nepochopili souradnice udavane Bedou a zastavili jsme postupne na Hlavni brane, na bocni brane a az nakonec na cilovem treninkovem centru. Mistni zamestnanec firmy nas seznamil s planem navstevy vyrobniho zavodu a pote nasledoval presun z treninkoveho cetra na hlavni branu.
Pri prohlidce nam byla rozdana naslouchatka abychom vsichni slyseli vyklad ale par jedincum behem prohlidky vypovedela sluzbu, pri me smule i me :wink:
Prohlidka zacala v lisovne karoserie, monumentalni lis myslim ohromil kazdeho z nas.
Nasledovala prohlidka skladu plechu, prohlidka se pote presunula do svarovny karoserii kde vsechnu praci vykonavaji roboti a je to opravdu pastva pro oci kdyz najdenou tolik robotu pohromade svaruje plechy od prvniho az po komletni vuz.
Nasledoval presun do montazni haly kde se uz kompletuji hotove a nastrikane karoserie. Bohuzel navsteva lakovny nam nebyla umoznena takze uz byla videt finalni lakovana karoserie.
Zamerne jsem si vsimal vyrobu a montaz zadich patych dveri SW a hledal pripadne zavady pri vyrobe ale bohuzel jsem na nic zavazneho neprisel. Rezave plechy opravdu tovarna nema takze jedina moznost nasich zavad je spatna lista. Bohuzel se mi nepodarilo najit misto kde se tento dil montuje takze jsem nemohl dotycnemu zamestnanci podekovat :D
Po prohlidce montazni linky od prvniho dilu az po konecnou kontrolu hotoveho auta nase navsteva skoncila a nasledoval presun do treninkoveho centra kde na nas cekalo male pohosteni a reklamni predmety.
Behem prohlidky nasledovalo foceni jak u treninkoveho centra tak v arealu vyrobniho zavodu, kdy fotky nam budou zaslany.
Pote nasledoval presun ze :SK: do :CZ: do Luhacovic a vyhlaseneho Senku OGAR. Papani bylo dle vypraveni a doporuceni Cambrly vynikajici a vsichni si doufam pochutnali. Po obede nasledoval presun do kempu a po malem odpocinku jsme se ja Snike a Blackdeath.P rozloucili a vydali se na cestu ku Praze.
Bohuzel nam pocasi vubec nepralo a pocitat kolikrat nas stihla prutrz mracen nemelo vubec cenu. Timto musim Radkovi podekovat za perfektni jizdu se zdarnym koncem.
V Praze jsem ja a Blackdeath.P presedlal do sveho auta a kazdy se vydal ku domovu

Na zaver musim rict, ze akce byla perfektni a chci podekovat naprosto vsem kdo se tohoto srazu zucastnil a budu potesen kdyz vas znovu budu moci privitat na 5. srazu v Moste diky diky diky
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 13.06.2009 08:48

Tak o chvilu vyrazam i ja do kempu :shifty:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Marek_Km » 13.06.2009 08:49

mbiron to popsal perfektně. Já přijel do kempu když všichni vstávali. Nakonec jsem tam auto nechal a celou cestu jel s Berkou. Ještě bych doplnil, že to, že nám neukázali lakovnu, kde jsou kvůli prachu přísné podmínky, tak mě zklamalo to, že jsme nenavštívili motorárnu. Ale celkový dojem fakt dost dobrý, gigantický lis, koncert stovek robotů, sesynchronizovaná montáž. Opravdu super podívaná. Ty přesuny taky stály za to. Podle plánu se měly na první benzínce v Sk koupit známky - ty vůbec nebyly. Na ní byla ta akce s ožralou. Při odjezdu z benzínky nám ten policejní Ceed málem nedal přednost a zleva do nás skoro vlítl. V dalším městě ten samý Ceed zastavil za náma a asi zapomněl vyřadit a málem se nám podíval do kufru. Berka tvrdil, že v zrcátku viděl, jak se ti dva policajti pěkně lekli. Po návštěvě KM Sk se asi 26 osob přesunovalo po roztrhaných skupinách do restarace v Pozlovicích (u Luhačovic). My jsme jeli ve 3členné skupině aut, jelo se svižně, dosahovaly se zajímavé rychlostní hranice, bohužel zrovna v momentu kdy se mělo sjíždět z dálnice a jediní my z těch aut jsme měli navigaci jsme upozorňovali blikáním, bohužel Meken, který vezl Jezevce, tak letěl, že se tím pádem od nás oddělil a pak dojeli později. Po výtečném jídle s velkou dávkou zábavy se pak konal návrat do kempu už klidnějším tempem. Pak byla volná zábava, debatovalo se, ještě předtím Beda prodával různé klubové věci. Jo samozřejmě já jsem tam měl auto celou dobu pod třešní, tak mě po návratu čekalo hezky pěkně zasrané :evil: :x :x od ptáků. Asi v 18:30 jsem se loučil a odjížděl s tím, že pokud mi to vyjde, tak se tam dnes ještě objevím.
Kia Cee´d 1.4 EX 80kW (2007)
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 13.06.2009 09:23

Volal mi dnes Čambrla, kdy to začíná a taky bych se rád za váma podíval. Cestou z Milotic to snad stihnu....je to dá se říct po cestě.
Přeju vám hezké počasí, protože včera to počasí za moc nestálo.

PS: taky lituju, že jsme nebyli v motorárně...to mě zajímalo snad nejvíc a tudíž nemůžu se škodovkou vůbec srovnávat.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod Bindick » 13.06.2009 10:44

A co facelift, viděli jste?T
Bindick Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2008)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Marek_Km » 13.06.2009 11:12

Bindick píše:A co facelift, viděli jste?T

Nehrozilo, pátrali jsme, ale nic. Nakonec bylo prozrazeno něco v tom smyslu, že půjde jen o kosmetické změny a to jen exteriéru. Tak nevím, jestli tomu věřit, nebo ne.
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod mbiron » 13.06.2009 12:43

No to ze tohle auto neuvidime bylo nad slunce jasne, s tim jsem pocital. S tou lakovnou se to i da pochopit, prasnost, know how, treba tam zadne maceni neni ale parta maniku se strikacima pistolema beha kolem auta :-D
Taky me mrzi ze jsem se nemohl zdrzet treba jen pres noc, dneska je tam krasne tak si dokazu predstavit jak se tam asi ted mate.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Blackdeath.p » 13.06.2009 12:55

Tak že i já přidám pár svých slov ohledně včerejška. Mbiron mě předběhl je čilejší :grin: já dospával ten spánkový deficit až do tedka. No nic...

Nebudu opakovat slova která tu již zazněla myslím že Pepa popsal průběh celé exkurze výborně a zasloužil by za tuto slohovou práci 1*. Akce na první slovenské benzínce němela chybu tak jsem dám na ukázku také já pár záběrů.
Obrázek Obrázek Obrázek

No co k tomu napsat dále exkurze dobrá jak píše Pepa nenašli jsme nikoho komu bychom za tu lištu na pátých veřích u SW mohli vynadat. Počasí si s náma trošku hrálo chvíli svítilo :sun: a pak zase :rain: jak z konve. Lidičky na srazu moc fajn a opět nelituji že jsem se toho srazu účastnil. Alespon jsem mohl více poznat moraváky a slovenské bratry našeho clubu což při srazech v čechách jich tolik nepoznám.

Jinak mé obrovské poděkování patří RADKOVI A SLÁVOVI JO A JEŠTĚ ČAMBRLOVI. Prvním dvou jmenovaným děkuji za dobravu Radek nás dovezl v pořádku a dnes pokračoval s rodinou zpět do Hluku. Slávovi děkuji za dopravu kemp- žilina a zpět. No a čambrlovi patří mé poděkování za zapůjčení osobního tobení při příjezdu do kempu kdy jsme byly vymrzlí. (Pokud někdo neví jedná se o panáka výborné slivovice)

Další fotky hodím na internet a účastníkům srazu zašlu pokud na někoho zapomenu což je dost možné v takovém počtu lidí tak se klidně o fotky přihlašte.

Takže ještě jednou díky za super páteční den užijte si dnešek a zítra dobře dojeďte domů.
Blackdeath.p Muž
Moderátor

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
205000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 13.06.2009 14:47

o par chvil vyrazame nakuknut na akciu aj s imrom :)
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vlafi » 13.06.2009 15:35

Co se týká fotek,tak budu rád,když se mnou bude každý počítat a pošle link ;)

jinak mě mrzí,že jsem se nemohl zúčastnit..Prohlídka mě ani tolik nemrzí,když už jsem tam byl..Ale sraz v kempu mě hodně mrzí..
vlafi Muž
KIA Family

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (4)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Příspěvekod thunder » 13.06.2009 23:33

noo nazdar nazdar :) :) ..tak ja tiez mam konecne chvilku na napisanie par slov..

zraz pre mna zacal vlastne stretkom s titanusom a jeho polovickov v sobotu rano na dialnicnom parkovisku,kde sme pokecali asi pol hodinku a vidali sa smer kemp babi hora spolocne...a stale mi dychal na chrbat ;) ...po dorazeni do kempu nas privital slava a potom uz cvirikali vrabce tak vsetky sipove ruzenky sa postupne prebudzali a vstavali do krasneho rana..cele doobeda sme predebatili o vsetkom moznom a nastal cas ist do hradista na prednasku hasicom a zdravotnikom,ktora bola osobne pre mna velmi poucna a zaujimava (i ked mam hotovy kurz 1vej pomoci 2heho stupna v anglickom jazyku,ani neviem jak som to dokazal :evil: ..to len tak pro pochlubeni :shifty: )...aj tak myslim ze take veci ake sme sa dozvedeli a videli tam si nie je na skodu zopakovat,lebo clovek nikdy nevie ze "co ak! "nahodou..tymto patri poklona cambrlovi za vybavenie.tak poucnej a zaujimavej akcie...po skonceni prednasok sme sa pobrali na parkovisko kde si na vlastnej kozi vyskusal vyprostovanie z auta nas snike :) .po tomto divadle sme sa cast z nas presunuli nas5 do kempu a kde sa zas debatilo jedlo atd...len jedno ma mrzi ze som nemal manzelku a dcerku so sebou ale jednoducho to nebolo mozne..a tak som mal dost zmiesane pocity..na jednej strane som bol rad medzi vami a uzival si fajn den s vami ale na druhej strane ma to tahalo aj domov za rodinou...s toho dovodu som siel domov trosku skorej ale neva pride aj "nabuduce"..som rad ze som videl o5 stare zname tvare a som rad ze som spoznal nove...takze damy a pani dakujem za prijemne straveny i ked nie az tak pre mna dlhy zraz ako v lubnej...a tesim sa na dalsi..

no a na zaver par foto..kedze som nebol vyhlaseny za fotografa roka tak sa ospravedlnujem ...ale tu je par..

ObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek

a vsimnite si to modre sw..ono to vzdy vlastne bola kia :grin: ..super napad..pomimo inych najvacsia bomba bola pre mna pracicka imra magiho ktory svoje sw nalozil do karbovej folie ,striebornej a uplne prepracovanej sedej,len skoda ze som nestihal fotit ale proste to ma dostalo...tak ako aj shumicka a bedove krasne zltucke disky..len tak dalej chlapi.....

no a uz kocim bo zapisem pol kapacity fora :smile: .tak este raz dik za tento zrazik :kia:

PS:sorry za gram chyby ak su :bored:
thunder Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod ervss » 14.06.2009 01:14

Vidim ze vam bolo dobre : ) bohuzial som nemohol prist mal som povinnosti v skole ale aj veci vybavovat co som slubil otcovi ze pojdem s nim .. :( je mi to trochu luto ako citam thunderkov report
ervss Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod Marek_Km » 14.06.2009 11:53

Opravdu dobrá akce. Potom, co jsem se s účastníky srazu v pátek večer rozloučil, tak jsem se rozhodl, že se v sotobu na sraz přesunu zase. Mezitím jsem Berkovi dal kontakt na servis v U. Hradišti, kde mu identifikovali závadu s tyčkama stabilizátoru. Sice mu to kvůli tomu, že neměli díly na skladě, neopravili, ale aspoň mu tu závadu našli a v Rakovníku mu to snad co nejdřív opraví - dost ho to občasné klepání štvalo a já se mu ani nedivil. Škoda, že měl ještě jiné plány a sraz pak opustil - byl s ním kotel srandy. Já se v sobotu přesunul z domu přímo na HZS U. Hradiště. Muselo se kvůli nedostatku parkovacích ploch parkovat před Tescem, kde jak jsem si všiml, se někteří divili, kde se asi tak vzalo tolik Kií. Následovala přednáška o první pomoci, pak byla prohlídka hasičských aut a končilo to vypáčením, vystříháním a vytažením Snika z Favorita, který tak dostal kabrio úpravu. Pak už byl odjezd do kempu, kde byla volná zábava do brzkých ranních hodin. Díky požití jsem se rozhodl nakonec přespat. Nelitoval jsem - zábavy bylo dost. Jeden účastník - nebudu jmenovat, bohužel požívání vzal tak zodpovědně, že přesunul svůj odjezd z kempu až na odpoledne. Takže celkově perfektní sraz z bezchybnou organizací.
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod mbiron » 14.06.2009 12:20

jen to praskni kdo je klubovej opilec :lol: Lituju ze jsem se nezdrzel pres vikend, bohuzel organizace byla planovana do posledni chvile a jeste predposledni den pred odjezdem jsem netusil co me bude cekat o vikend. Priste jedu svym autem a zustanu cely sraz. Proste perfektni akce a jeste lepsi parta lidicek. Je fajn ze mezi nas chlapy prijdou i zeny a divky, preci jen koukat jen na nase plechove milacky se casem omrzi :wink:
mbiron Muž
KIA Family

Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Weroniica » 14.06.2009 13:48

ervss píše:Vidim ze vam bolo dobre : ) bohuzial som nemohol prist mal som povinnosti v skole ale aj veci vybavovat co som slubil otcovi ze pojdem s nim .. :( je mi to trochu luto ako citam thunderkov report

:D :D :D :D :D :D :D :D :D mlčím...
H L A V N Í - S P A M E R K A, ale jinak mě mají rádi... Fakt! :love:
Weroniica Žena
Přispěvatel fóra

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Volkswagen Transporter (2000)
0 km @ 10 l/100km

Další

Zpět na Uskutečněné