Hned rano nas cekal u zamcene brany Cambrla s lahvinkou slivivice.Osazenstvo kempu se pomalu probouzelo a chystalo na dalsi presun do vyrobniho zavodu

Ja se Snikem,Cambrlou a Jezevcem jsme nepochopili souradnice udavane Bedou a zastavili jsme postupne na Hlavni brane, na bocni brane a az nakonec na cilovem treninkovem centru. Mistni zamestnanec firmy nas seznamil s planem navstevy vyrobniho zavodu a pote nasledoval presun z treninkoveho cetra na hlavni branu.
Pri prohlidce nam byla rozdana naslouchatka abychom vsichni slyseli vyklad ale par jedincum behem prohlidky vypovedela sluzbu, pri me smule i me

Prohlidka zacala v lisovne karoserie, monumentalni lis myslim ohromil kazdeho z nas.
Nasledovala prohlidka skladu plechu, prohlidka se pote presunula do svarovny karoserii kde vsechnu praci vykonavaji roboti a je to opravdu pastva pro oci kdyz najdenou tolik robotu pohromade svaruje plechy od prvniho az po komletni vuz.
Nasledoval presun do montazni haly kde se uz kompletuji hotove a nastrikane karoserie. Bohuzel navsteva lakovny nam nebyla umoznena takze uz byla videt finalni lakovana karoserie.
Zamerne jsem si vsimal vyrobu a montaz zadich patych dveri SW a hledal pripadne zavady pri vyrobe ale bohuzel jsem na nic zavazneho neprisel. Rezave plechy opravdu tovarna nema takze jedina moznost nasich zavad je spatna lista. Bohuzel se mi nepodarilo najit misto kde se tento dil montuje takze jsem nemohl dotycnemu zamestnanci podekovat

Po prohlidce montazni linky od prvniho dilu az po konecnou kontrolu hotoveho auta nase navsteva skoncila a nasledoval presun do treninkoveho centra kde na nas cekalo male pohosteni a reklamni predmety.
Behem prohlidky nasledovalo foceni jak u treninkoveho centra tak v arealu vyrobniho zavodu, kdy fotky nam budou zaslany.
Pote nasledoval presun ze

Bohuzel nam pocasi vubec nepralo a pocitat kolikrat nas stihla prutrz mracen nemelo vubec cenu. Timto musim Radkovi podekovat za perfektni jizdu se zdarnym koncem.
V Praze jsem ja a Blackdeath.P presedlal do sveho auta a kazdy se vydal ku domovu
Na zaver musim rict, ze akce byla perfektni a chci podekovat naprosto vsem kdo se tohoto srazu zucastnil a budu potesen kdyz vas znovu budu moci privitat na 5. srazu v Moste diky diky diky