Ceed sw 1.6 CRDi - 94 kW

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Ceed sw 1.6 CRDi - 94 kW

Příspěvekod georgin » 15.07.2014 10:45

Zdravím.

Koncem roku, popřípadě začátkem roku příštího budu plnohodnotným členem fóra s autem značky Kia. Vždy jsem měl v plánu, jakmile začnu zase hákovat, koupit si ojetou naftovou octavii, jenže pak jsem objevil Kiu ceed SW, která úplně nová, s dlouhodobou zárukou a stále stoupající kvalitou nabízí mnohem více za velmi rozumný peníz. To auto mi přijde jako dokonalé skloubení komfortu, užitkovosti, ceny, kvality a výbavy Letos. jsem ukončil VŠ a autosalon v Lipsku mi vyšel zrovna na dobu státnic, takže jsem ho musel vypustit. Chci se zeptat, zda nevíte o nějaké předváděcí akci v dohledné době, popřípadě, zda nebude ještě nějaký autosalon v ČR, třeba jen s pár modely, které se u nás nejvíce prodávají. Nebo zda tu snad není nějaký ochotný a hrdý majitel Kii Ceed SW 1,6 CRDi s nejsilnějším motorem a manuálním řazením, který by mi auto ukázal a kousek by mě třeba svezl . V Hradci máme samozřejmě i dealera, ale mám velmi silný pocit, že když tam nepřijdu s tím, že auto chci co nejdříve koupit, tak z jejich strany nebude o nějakého budoucího zákazníka zájem.

Díky za tip.
georgin Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Ceed sw 1.6 CRDi - 94 kW

Příspěvekod snike » 15.07.2014 11:05

Odhod sve zbytecne obavy a vyraz do Autotechu v Hradci. Pokud tam budou mit Ceeda crdi jiste ti ho radi predvedou a nechaji te si ho i vyzkouset :yes: V cervnu jsem mel tu moznost mluvit s majitelem panem Exnerem a je to prijemny a ochotny clovek, ktery nas Kia club sleduje. Beztak na autosalonech jak v Lipsku, tak tady u nas si auta nemuzes vyzkouset v provozu. Od toho jsou prodejci a jejich predvadeci vozy ;)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Štefan BY » 15.07.2014 16:21

Smelo do "predajne" len sa predom objednaj na dátum a čas... Ja som sa objednal cez net, prišiel, previezol, pochytal :lol: ,popýtal, omačkal, odskúšal, zobral som si prospekty a cenovú ponuku, poďakoval a odfrčal :yes: . Bez najmenšieho problému. Bolo to síce v ZA, ale postup môže byť rovnaký aj u vás :thu:
Kia Rio 2013
Obrázek
Štefan BY Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Rio III (2013)
65000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod georgin » 15.07.2014 18:51

Díky. Asi to teda zkusím. Když jsem si kupoval tady v HK motorku, začal mi věnovat majitel pozornost až, když viděl, že bych na ni fakt měl a uvažuju o ní naprosto vážně. Obával jsem se, že to bude podobné.
georgin Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod snike » 15.07.2014 21:20

Jasne smele a bez obav vyraz do prodejny ;) Pak dej vedet sve dojmy a postrehy. A klidne prijed mezi nas v zari na sraz, vsichni te radi pozname osobne a to i kdyz jeste nebudes mit sveho Ceeda ;)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

Příspěvekod mv12 » 16.07.2014 00:47

Mohu potvrdit, že v :kia: autosalonech ti auto ochotně půjčí. Já když vybíral, tak jsem obešel plno značek a u :kia: byli obecně nejvstřícnější... Možná to bylo dáno i konkrétním dealerem, ale myslím, že to se to odvíjí i od značky... Extrém byl totiž VW,kde jsem se se zapůjčením Golfa nechytal nikde - zkoušel jsem asi 5 dealerů. Striktně měli předváděcí jízdu jen s prodejcem jako spolujezdcem a po přesně dané a o jízdních vlastnostech nic neříkající kraťoučké trase. Jen jeden se uvolil, že můžeme vyjet někam jinam, ale i tak to bylo jen na chvíli... Asi to berou my jsme VW, co byste chtěli proboha zkoušet? :lol:

Jinak nikde jinde, kde jsem byl, nebyl žádný problém si auto na pár hodin půjčit, stačilo se předem domluvit a podepsat nějaké formality o hrazení pokut a vzniklých škod. U Hyundai a Citroenu mi dokonce na mou žádost o půjčení auta k vyzkoušení nabídli, že mi ho půjčí na pár dní.

....a :kia: PB to byl největší šok... přišel jsem do autosalónu s tím, že se jdu podívat na Ceeda, tak mi ho ukázali, něco málo k tomu řekli a hned mi podávali klíče, abych se projel. Nebyl jsem tam snad ani pět minut, nevěděli vůbec kdo jsem a prý jeďte si kam chcete... a kdy se mám vrátit? Kdy chcete, jsme tu do večera do šesti... Nechcete vidět aspoň občanku? To nepotřebujeme... Vůbec jsem nechápal... :D To bylo před 2 lety, kdy jsem jen začínal uvažovat o novém autě, ale pak to odložil... Letos byl přístup úplně stejný. Kdybych nevybíral auto, ale prodejce, měl jsem vybráno hned.. Výběr auta mi trval asi tři měsíce. Neměl jsem žádného velkého favorita a protože jsem porovnával, tak jsem byl u :kia: na jízdě asi 5x... Netušil jsem, že skončím u Ceeda, měl jsem zpočátku jiné favority, ale jsem zatím rád, že jsem vybral právě jeho :yes: Tak snad bude i spolehlivý a budu rád i do budoucna...
Obrázek
KIA Cee'd 1.6 GDI
FIFA World Cup Edition
mv12 Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

15. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd II (2014)
118000 km @ 6.73 l/100km

Příspěvekod georgin » 16.07.2014 09:16

Díky všem za reakce. V dohledné době tam zaskočím a dám sem vědět, jak to vypadalo :)
Jinak na sraz se určitě zastavím i bez auta, už jen proto, abych mohl pokecat s lidmi, kteří Ceeda SW mají a jaké s ním mají zkušenosti. Tohle fórum se mi zatím moc líbí.
georgin Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod Sinius » 21.07.2014 12:20

S tou ochotou to nebude tak žhavé, protože já jsem objel 4 salony KIA a nikde zrovna neměli předváděčku KIA CEED 1,6CRDI 94kW. Takže jsem se s tím musel svést u kamaráda a pak to dojet rovnou objednat. Objednával jsem 28.4.2014 a ted 4.8.2014 si pro ni konečně pojedu.
Sinius Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod mv12 » 21.07.2014 12:33

Jedna věc je ochota, druhá, jestli mají motorizaci, kterou potřebuješ... S benzínem 1.4 a 1.6 jsem problém neměl... Ale na druhou stranu by se mohli snažit a zkusit si auto půjčit odjinud... a tohle nevím jak jsou v tomto ohledu u :kia: ochotní a lexibilní
Obrázek
KIA Cee'd 1.6 GDI
FIFA World Cup Edition
mv12 Muž
KIA Family

15. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd II (2014)
118000 km @ 6.73 l/100km

Příspěvekod georgin » 22.07.2014 09:13

Tak s motorizací problém nebude. Psal jsem tam a přesně tu, kterou bych chtěl, mají k dispozici. Problém bude pouze s tím, že zkušební jízda bude s pracovníkem autosalonu a navíc po přesně dané trase, takže to, že by si člověk auto opravdu vyzkoušel bohužel padá. Budu doufat, že narazím na ochotného člověka někde v HK, který toto auto má, popřípadě snad uspěji na srazu Kiáků :-)
georgin Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod hoza » 09.09.2014 13:31

Ja byl o prázdninách u tři prodejcu :kia: a všude spokojenost, na předvaděčku samozřejmě nabidli jen co měli, a proto jsem si mohl vyskoušet i jiné modely než, nad kterým jsem uvažoval. Byl jsem se podívat i v jiných autosalonech a většinou nabidli jen skušební jízdu s prodejcem.
Kia Cee´d SW 1,4 CVVT
hoza Muž
Nováček

Kia cee'd SW (2016)
21000 km @ 7 l/100km

Zpět na ceed SW