Zdravím.
Koncem roku, popřípadě začátkem roku příštího budu plnohodnotným členem fóra s autem značky Kia. Vždy jsem měl v plánu, jakmile začnu zase hákovat, koupit si ojetou naftovou octavii, jenže pak jsem objevil Kiu ceed SW, která úplně nová, s dlouhodobou zárukou a stále stoupající kvalitou nabízí mnohem více za velmi rozumný peníz. To auto mi přijde jako dokonalé skloubení komfortu, užitkovosti, ceny, kvality a výbavy Letos. jsem ukončil VŠ a autosalon v Lipsku mi vyšel zrovna na dobu státnic, takže jsem ho musel vypustit. Chci se zeptat, zda nevíte o nějaké předváděcí akci v dohledné době, popřípadě, zda nebude ještě nějaký autosalon v ČR, třeba jen s pár modely, které se u nás nejvíce prodávají. Nebo zda tu snad není nějaký ochotný a hrdý majitel Kii Ceed SW 1,6 CRDi s nejsilnějším motorem a manuálním řazením, který by mi auto ukázal a kousek by mě třeba svezl . V Hradci máme samozřejmě i dealera, ale mám velmi silný pocit, že když tam nepřijdu s tím, že auto chci co nejdříve koupit, tak z jejich strany nebude o nějakého budoucího zákazníka zájem.
Díky za tip.