Zdravím, mohl by mi někdo poradit s problémem ohledně čidla airbagu?
Mám KIA Sportage 2005 diesel 4WD, na přístrojové desce se mi rosvítila kontrolka AIR BAG. Byl jsem v KIA servise a chybu vymazali, po 80 km se mi kontrolka rosvítila znova. Tak jsem tam jel znova , vyhodnotilo to " vadné přední čidlo uloženépod  baterkou na šavli" nechal jsem to znovu vymazat a kontrolka se rosvítila znova....myslím si , že by to mohl být jenom nějaký kontakt....nechce se mi do nálkladné opravy...to znamená koupit čidlo a po namontování zjistit , že se jednalo třeba o banální záležitost. 
Jsem z usteckého kraje, třeba bych zajel i k šikovnému autoelektrikáři
 Díky

aj keby to bola banalita za tu bezpecnost to stoji nie?? mne tiez svietila kontrolka airbagu na ceedovi a v servise sa ani neopovazili nieco mazat ale rovno cele cidlo aj s kabelazou vymenili bez reptania! niekedy ma trochu udivuje kde su ludia ochotny setrit
  aj keby to bola banalita za tu bezpecnost to stoji nie?? mne tiez svietila kontrolka airbagu na ceedovi a v servise sa ani neopovazili nieco mazat ale rovno cele cidlo aj s kabelazou vymenili bez reptania! niekedy ma trochu udivuje kde su ludia ochotny setrit