no tak napište někdo co se za to "zadarmo" vůbec nabízí?
Tony píše:hele podle mapy co tu někdo dal je to severně od práglu, mezi libercem a ústím. takže morava to asi nebude ne?![]()
Tony píše:hele podle mapy co tu někdo dal je to severně od práglu, mezi libercem a ústím. takže morava to asi nebude ne?![]()
Program dne pro zaregistrované řidiče:
- nejdříve absolvojí teoretickou přípravu v délce cca 60 minut.
- poté absolvují samotnou praktickou část na smykových plochách, kde budou zkoušet základní nácvikové prvky kurzů bezpečné jízdy v délce cca 90 minut.
matysekul píše:@titanus:
No ono to není až tak růžové.Já bych si od toho zase tak moc nesliboval.Placený kurs je celodenní a má mnohem míň účastníků.Tady se dostaneš tak na jeden smyk a nazdar.Těch účastníků je moc.Třeba příjemně překvapí,ale jsem spíš pesimista.
Tony píše:no jako může to být zajímavé, ale řekněme si to na rovinu, když je dneska něco zadarmo tak to je buď slabé nebo divné. mě jde jen o to že kdybych tam jel, přes 400km jedna cesta tak mě to celkem vyjde na nějaké 2tisíce, což není málo. a když sem si tam přečetl že ve skupině je 30 aut a 90minut na ploše tak to je trochu brutál ne? dokážete si představit 30 aut??? to si člověk opravdu 2x sklouzne a to max. a teorii si myslím že znám nebo si přečtu.
jak říkám zajímavé jako zážitek to být může ale z ekonomického hlediska moc nee. a když tam jede někdo až ze slovenska, no nevím nevím.
a mbirone, víš někdy je jednodušší když někdo vystihne pointu a výhody a nevýhody něčeho, než aby to každý celé studoval (nějakých 5 stran o tom jak se bavíte kdo jede a kdo ne). tomu se říká efektivnost, víš?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé