Mareman píše:No já už ohledně škodovky slyšel i názor, že ty auta s vytmelenýma svárama a přesně napasovanýma dílama byly kusy přímo určený pro Autosalon. Viděl jsem video jak se dorovnávají ve fabrice dveře u Dacie a bylo mi z toho slaboJe pravda, že na slícování dílu auto nejezdí, ale je škoda když třeba roh nárazníku je na blatník u kola nacpaný tam, že se o něj tře.....na obou stranách. Předpokládám, že tím jak se auto kroutí to bude časem odírat barvu v tom lemu a budou s tím potíže. U svých bývalých aut jsem poměrně dost řešil přes kamaráda lakování různých dílů, tak se dá říct, že nějakou teorii o tom jak má být ošetřený plech, mám. Dost mě překvapuje když tu čtu o tom, že někomu po půl roce kvetou zadní dveře a podobně. Ta karoserie musí být namořená a k tomu aby mohlo něco začít rezavět je zapotřebí buď to aby někde zůstávala nakondenzovaná voda (typicky lemy a prahy), ale to se nestane po půl roce....ten plech totiž prohnije zevnitř a zapravovat na něm něco z venku je o ničem. Druhá možnost je, že je plech odřený ve vrstvách laku, báze a toho mořidla (pozink, plnič atd.), což se nestane samo...........nebo prostě odrbaná výroba, mastný, mokrý plech..... Nechápu to, každopádně to není na přelakování, ale výměnu dílu. Proto to taky ti co se jim to stane chodí na přelakování každý rok.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé