Nevím zda svou zkušeností pomohu,ovšem zařadil jsem se také do řady ,,mrtvých baterii,,14dnů stará Kiaa zničeho nic přes noc totálně vybitý aku.Naměřené napětí 3,8V !!!!!!!!!!!!! Samozřejmě,že tato degradace olov.aku je téměř zničující,kdy už od 10V je povážováno hluboké vybití,které zkracuje životnost asi na 10% původní.Pokus o nabití procesorem řízenou nabíječkou byl marný jelikož pri napětí nižžším jak 9V vyhodnotí takovou baterii jako vadnou.Lituji,že mne nenapadlo současně změřit odběr proudu i při tomto nizkém napětí. Nzbývalo než volat asistenční službu.Tady musím udělit pochvalu,jelikož byl do 30minut u mne.Ovšem zbytek ponechám bez komentáře.S úsměvem prohlásil,,to je žárovkou v kufru!Odběr této žárovky,nevím zda má 5 či 10W by tuto baterii která byla 100% nabitá byla schopna vybít za 122 event.66hodin !! Řešení bylo jednoduché.Startovací kabely a motor naskočil.Co se dělo s baterii a alternátorem raději nedomýšlím,ovšem vydržely.Pak následovalo nabití aku a měření.Kia byla ve stejném stavu jako před poruchou.Odemčená bez jakéhokoliv zapnutého spotřebiče a bez přítomnosti identifikační klíčenky/bezklíčové ovládání/.Naměřené hodnoty odběru byly v souladu .Připojení baterie odběr 0,9A po asi 30sec.pokles na 0,15A.Tomuto odpovídá dle mého názoru bezchybný stav.Uvidím co se bude dít dále.Návštěva servisu je dle mého názoru zbytečná,jelikož naměří stejné hodnoty a závadu způsobilo nedovření kufru.Jelikož toto prohlášení není první co jsem slyšel,zavání mi to tím,že doposud Kia tento problém nevyřešila a proto ať je zdůvodnění sebevíc debilní hlavně že je.Proč ovšem nezareagovalo automatické odpojení všeho el.zřízení,kterým ma být tento model vybaven,při kritickém poklesu napětí baterie
Kia Ceed SW plná výbava 2013