poklice na kola pod šrouby nová Kia Cee´d

Styling, lak, střešní nosiče atd.

poklice na kola pod šrouby nová Kia Cee´d

Příspěvekod Tommy » 25.09.2013 19:23

Ahoj sháním poklice na 15" zimní kola, budu kupovat nová, na zimu jen 15" na plechových discích. Sháním tedy poklice na kola, které se nenacvakávají, ale dávají se pod šrouby (stejné jsem měl na fiatu punto jako originály). Myslím, že do prahy se a vůbec na naše šílené silnice se hodí více, než nacvakávací. Nevíte o něčem, za rozumnou cenu?
Tommy Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: poklice na kola pod šrouby nová Kia Cee´d

Příspěvekod pražák » 25.09.2013 20:14

Koukni se na Aukro nebo Bazoš.Já na Aukru sehnal poklice 16 origo :kia: .Kdo hledá najde :D
Kia ceed 1.4 SW s LPG Exclusive hurá prodáno :D
pražák Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Re: poklice na kola pod šrouby nová Kia Cee´d

Příspěvekod Tommy » 25.09.2013 20:23

Já to právě hledám již docela dlouho, našel jsem jen s roztečí 4x98, což je na fiata
Tommy Neuvedeno
Uživatel fóra

Zpět na Exteriér