Předvánoční sraz v Brně [jiz probehl]

Příspěvekod Stefi » 28.11.2008 18:05

g-m píše:nic, vidim to tak, ze idem skalicanovi zavolat a potom zavolam tebe :)

teraz ešte sedím v kaviarni u netu, ty si OK, noha dobrá....
Stefi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 28.11.2008 18:43

@ g-m:
Neviem preco tu z toho stresujes :idea: :grin: . Jednoducho sa dohodnite vy dvaja kde kedy sa stretnete a potom ked zajtra pojdete do Brna a budete odchadzat z Trnavy, tak mi jeden z Vas zavolate a ja pojdem na ten motorest Havran a tam sa stretneme. Snad som to napisal zrozumitelne
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 28.11.2008 19:17

ale ano, tento pricnip ja chapem od zaciatku, mne len nebolo jasne, ked sa stefi pytal na cas zrazu, ci myslel nas, alebo brno, rovnako ten havran ste organizovali koli tomu aby som sa ja mohol previest na tvojom riu, alebo to bol proste bod stretnutia? lebo ak koli tomu, aby ja som sa previezol, tak to vobec nie je potrebne, ja si len chcem spravit dve kolecka na parkovisku, aby som pri podradovani pocul prevodovku, to je cele :) takze sa kludne mozeme spichnut aj priamo v skalici :P
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 28.11.2008 19:28

g-m píše:ale ano, tento pricnip ja chapem od zaciatku, mne len nebolo jasne, ked sa stefi pytal na cas zrazu, ci myslel nas, alebo brno, rovnako ten havran ste organizovali koli tomu aby som sa ja mohol previest na tvojom riu, alebo to bol proste bod stretnutia? lebo ak koli tomu, aby ja som sa previezol, tak to vobec nie je potrebne, ja si len chcem spravit dve kolecka na parkovisku, aby som pri podradovani pocul prevodovku, to je cele :) takze sa kludne mozeme spichnut aj priamo v skalici :P

No myslim, ze by sme to mali nechat na ten Havran a zbytocne to uz nekomplikovat. Nieje problem pre mna prist k tomu motorestu
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 28.11.2008 20:26

tak potom ok, no problem, stretneme sa tam. co sa casu tyka, stefi predpoklada, ze do TT sa dostane medzi jednou az druhou, potom vyrazime do skalice, ale ja ti predtym este zavolam ;)

ostatni, co sa chystaju do brna: mam zvyk so sebou vsade tahat fotak, ale teraz ked asi pridem o palicke sa mi to moc riesit nechce, bude tam niekto s fotakom, aby to zadokumentoval?

kolki teda este mimo nahlasenych idete? :)
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 28.11.2008 20:29

g-m O.K.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 29.11.2008 11:31

no tu v trnave prsi a zacina to namrzat... tak ja teraz neviem co s tym, ale s polofunkcnou nohou sa mi to prilis riskovat nechce. keby sa aj nieco nahodou stalo, nemozem poriadne chodit.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 29.11.2008 11:57

no tu v okoli Skalice sice prsi, ale zatial O.K. bez namrzania.
Inak Stefi sa pyta kto teda ide na ten zraz, lebo to akosi nieje s tou ucastou valne
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Tony » 29.11.2008 12:14

tak chlapi je mi líto ale na 99% nedorazím. sem nějaký nemocný. doufal sem že to nějak do soboty rozchodím ale nepodařilo se... tak foťte a pak ukažte fotky.
na prd no...
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 29.11.2008 12:30

skali, skus stefimu crnknut a prezentovat nasledovne:

Black / cee'd / (účast)
g-m / Rio II / (90%)
Kužel / cee'd SW / (50%)
S.Javorikova / Carnival / (účast)
Stefi / pro_cee'd / (účast)

// inak moc sa mi to nepozdava, par hodin pred zrazom ani neviem ci vobec nejaky bude :D
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 29.11.2008 12:49

g-m píše:skali, skus stefimu crnknut a prezentovat nasledovne:

Black / cee'd / (účast)
g-m / Rio II / (90%)
Kužel / cee'd SW / (50%)
S.Javorikova / Carnival / (účast)
Stefi / pro_cee'd / (účast)

// inak moc sa mi to nepozdava, par hodin pred zrazom ani neviem ci vobec nejaky bude :D

uz som mu volal ze aj tak ide. Za chvilu vyraza je v Zlatych Moravciach
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 29.11.2008 12:50

no hlavne pride aj S.Javornikova, ta to ma tiez do brna 200 kilakov, takze vo stvorici alebo v patici posedime :)
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 29.11.2008 12:52

g-m píše:no hlavne pride aj S.Javornikova, ta to ma tiez do brna 200 kilakov, takze vo stvorici alebo v patici posedime :)

S tou je aspon sranda :D . Inak si dohodnuty so Stefim kde sa vy stretnete?
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 29.11.2008 12:54

stefi mi zavola ked bude pred trnavou, zbuchneme sa niekde na vypadovke a potom do skalice. akurat este neviem kade, snad ma stefi plan, ak nie, hodim skalicu do navigacky a cesta necesta :D
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 29.11.2008 13:04

g-m píše:stefi mi zavola ked bude pred trnavou, zbuchneme sa niekde na vypadovke a potom do skalice. akurat este neviem kade, snad ma stefi plan, ak nie, hodim skalicu do navigacky a cesta necesta :D

Netreba do Skalice, staci motorest Havran (je medzi Senicou a Radošovcami). Ja pridem tam a potom mozme ist do Skalice
Návštěvník

km @ l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Uskutečněné