Tak dnes jsem si ho díky vstřícnosti chlapců z Dolnisu pěkně projel v Mukařově. A konstatuji, že
v pondělí jedu do Čestlic si najet další kilometry!!!!! V první řadě jsem byl zvědavý na ty sedačky, které mě dráždí již z obrázků. No, co vám mám povídat. Když jsem do nich zaplul, tak to byl výbuch extáze. No a po nastartování byla druhá extáze na budíkách. To grafické a barevné provedení je něco super. To mě dostalo. Navíc jsem zjistil, že červeně probarvený pruh spodní části displeje mi ladí s barevným provedením tapety mého mobilu. No řekněte, není to důvod si to auto koupit? Stejně tak se mi líbil výstup couvací kamery na displeji. Nebál bych se říct krásné full HD. A jízda? Sice na nerovnostech mi to připadalo trošku tvrdší, ale jsem zvyklý na jiné odpružení, takže jsem to asi moc vnímal. No, má to osmnáctky. Ale akcelerace super jak s podřazením, tak i bez něho. V zadu místa hodně dost, klidně se dá dát noha přes nohu. Myslím, že se vrchovatě naplnilo mé očekávání na základě deklarace o tom, co má člověk od auta čekat. No a bundy, které kluci k autu dostali, taky dobrý. Bohužel, nechtěli mi je střelit. To mají u mě schovaný!!!!

Ale pár suvenýrů s logem GT jsem ukořistil.