surf666 píše:Ahoj fanoušci značky Kia!!!
Jsem tu nový a měl bych na vás dotaz a omlouvám se, jestli to píšu ve špatné sekci.
Plánují koupi nového vozu Kia ceed SW 1.6GDI ve výbavě Exclusiv (možná i s paketem Techno 1 kvůli zadním výdechům klimatizace v loketní opěrce pro převoz budoucího potomka v dětské sedačce).
V hledáčku mám ještě vozy Hyundai i30 combi ve výbavě Trikolor s paketem Parking nebo Toyota auris TS ve výbavě Activ. U toyoty je velké plus spolehlivost ale interiér mi přijde jak z roku 1990. Tím se dostávám k mému dotazu...
Můj rozpočet je omezený a chtěl bych se vejít do ceny 350t kč .
U hyundai to problém nebude ale u ceeda nebo toyoty to bude horší.
Myslíte si, že je možné najít skladový, či předváděcí vůz v konfiguraci kterou bych chtěl do této ceny?
Nevím jak velké slevy jsou ochotni prodejci dát na vůz co jde do výroby nebo na skladové vozy?
Napište mi prosím vaše zkušenosti a případně slevy jaké jste byli schopni vyjednat při koupi nových ceedů a případně triky jak těch slev docílit.
Budu vám vděčný i za postřehy, kde je nejvhodnější vůz koupit a kde servisovat.
Našel jsem na kia.com ve skladových vozech jsem našel nabídku na 365t kč s DPH a pak ještě za 310t bez DPH. Myslíte si, že je možné z těchto cen ještě něco uhádat.
Další věc je ta, že to oba vozy jsou z roku 2012 a tak se bojím, že v tom bude nějaký háček jako třeba absence akce kia 777 atd....
Velice vám děkuju za vaše zkušenosti a postřehy a těším se až se bude moci podělit i se svými zkušenostmi s Kiou ceed SW.
Díky za rady.
surf666
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé