;-)Kužel píše:Tak vzhledem k tomu že kolegovi se asi v daném termínu či možná dříve narodí potomek tak je možnost že z 50% budu v práci a proto bych posunul čas srazu na 18:15. Jinak samo že je možné i dříve a já se pak připojím.
Kužel píše:Co se týká Skaliho tak mne mrzí že se nepotkáme ale co se týká kolegy a jeho rodičovství tak mu jen přeji ať si první okamžiky užije a pamatuje protože to je to nejhezčí co na světě je a já mu přeji aby u toho byl když chce, protože toto jsou okamžiky které se nedají koupit, objednat atd. Z takového dne má člověk vzpomínky na celý život.
Kužel píše:Skali rád si s Tebou projedu trávu!!! ;)
g-m píše:co sa casu zrazu tyka, tak neviem, asi sa budem musiet prisposobit stefimu, nakolko niekde od trnavy budem valit s nim za skalicanom a odtial do brna. mne by to samozrejme vyhovovalo cim skor, ono ked sa stretne parta ludi, casu nikdy nie je dost. chcelo by to trosku okukat aj auta vonku a neskor dovnutratakze u mna ako stefi zaveli, ja pojdem
![]()
este by som sa ceskych kolegov rad opytal, kam ze to vlastne presne ideme a kolko si mam zobrat CZK, pokial by som teoreticky uvazoval nad noclahom na jednu noc. + sa tu spominal nejaky bowling + motokary + jest bude treba nieco + par piv a pod. viete to aspon velmi hrubo odhadnut?
co sa noclahu tyka, este stale nie som rozhodnuty, ci prespim, alebo budem tahat spat do tt v noci a tym padom si nevypijem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé