Na mojom mám najazdené niečo cez 1300km. síce má motor trošku mušky ale podvozok to doháňa. Tie otáčky naozaj padajú trošku pomalšie dolu keď sa dá noha z plynu dole aj citlivosť je trochu menšia. Rychlosti mohli byť o chlp kratšie podľa mňa sú zbytočne dlhé. Podvozok je super,drží dobre a je comfortný čakal som že bude viac vytrásať. Sedačky tiež super,len pri meších postavách ktoré majú sedačku viac vpredu tak sa tak inak sadá cez bočné vedenie. Pripájam pár foto
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
To tam ma byt len jedno auto proceed gt? Koľko tam bude ľudí čakať na testovaciu jazdu? Asi dosť že? Ako to bude prebiehať to testovanie,máme nejaké bližšie info?
Bohužel mám pro nás špatnou zprávu Termín musí být posunut a to předběžně na:
29.7.2013 od 14:00 - 17:00
Dneska jsem obdržel zprávu, že auto do 22.9. nestihnou přihlásit do provozu, abychom se s ním mohli projet. Vím, že některým to způsobí potíže, ale opravdu nic se s tím nedá dělat
Na začátku příštího týdne si předběžný termín 29.7. ještě s KMC potvrdíme, takže zatím ho berte opravdu jen jako předběžný
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubu
Po dnešním rozhovoru s KMC byl opět posunut termín o další týden a to na
5.8.2013 od 14:00 do 17:00
Cee´da GT ani Pro_cee´da GT stále nemají a měly by být k mání až od úterka 30.7.2013, kdy se začnou půjčovat českým novinářům na testy. Proto jsme se rovnou domluvili na nový termín, kdy by pro nás měly být připraveny obě varianty Cee´d GT a Pro_cee´d GT
Tento termín by měl být již konečný a příští středu si to ještě s KMC potvrdím, že nenastaly nějaké problémy a my se s auty budeme moci projet
Opět se omlouvám za případné komplikace a příští týden ještě vše POTVRDÍM
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubu