Stefi píše::-otak, že vítej, my jsme to udělali jak se to dělá o nás bez nás,já se pokusím prostudovat cestu a místo, velkoměsto není moje, jezdívám vždy okrajem po dálnici a dávám se na Blava,i Břeclav ....já jsem za čas někdy k poledni nebo těsně před.....
g-m píše:tesi sa vobec niekto na mna?
Tony píše:g-m píše:tesi sa vobec niekto na mna?
tichučko jsi :-P
a na jak dlouho to vidíte? když se chcete sejít už v poledne?já myslel že budu odjíždět někde kolem 9-10 večer
Čo Ti v tom brání_????? Naplnitmatoni píše:ako to tu tak citam celkom rozmyslam ze by som dosiel aj ja...trochu pokukat ine ria...teda presnejsie asi len dve-g-m-ove a skalicanove....
skalican píše:Zdravim Vas vsetkych. Vyzera to tak, ze ja asi nebudem moct prist. Vyzera to ze ja budem musiet ist v sobotu na nocnu do prace. No ale este to skusim nejako vybavit. Ak nebudem moct, chcem sa aspon na chvilu stretnut so Stefim a g-m v motoreste Havran ( oni uz o tomto minizraze vedia) ked pojdu cestou do Brna. Zajtra budem vediet co a ako
g-m píše:skalican píše:Zdravim Vas vsetkych. Vyzera to tak, ze ja asi nebudem moct prist. Vyzera to ze ja budem musiet ist v sobotu na nocnu do prace. No ale este to skusim nejako vybavit. Ak nebudem moct, chcem sa aspon na chvilu stretnut so Stefim a g-m v motoreste Havran ( oni uz o tomto minizraze vedia) ked pojdu cestou do Brna. Zajtra budem vediet co a ako
do sukromnej spravy si mi pisal, ze to chces tuto sobotu, nie tu dalsiu:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé