Vážení přátelé kia srazů ve Zlenicích. Za měsíc musím předat seznam účastníků srazu kvůli rezervaci ubytování a zajištění stravování. Jako každý rok budu tento seznam nejpozději týden před akcí potvrzovat. Drobné změny s ohledem na mimořádné události jsou možné, ale očekávám, stejně jako každý rok, že kdo se nyní přihlásí, tak toto přihlášení je skoro závazné. Kdo jezdí, tak zná.
Potřebuji po vás mi do mailu cambrla@centrum.cz (upřednostňuji) nebo cestou soukromé zprávy sdělit následující údaje:1) kolik dospělých a kolik dětí se zúčastní
2) kdy přijedete a na jaké dny požadujete ubytování
3) snídaně je v ceně ubytování, sobotní oběd bude v Čerčanech, takže jen potřebuji váš požadavek na sobotní večeři;
nabídka: steak kuřecí, steak hovězí, steak vepřový, pečené koleno
4) druhá večeře: předpokládám jako předloni opékání špekáčků; kdo chce zajistit přímo ubytovatelem, tak mi upřesněte množství
5) jiné požadavky, upřesnění apod.Prosím o zaslání údajů do konce června. Děkuji přátelé a těším se na vás, i když nás podle přihlašování nebude zase až tolik, jako vloni.
K programu uvádím následující:Jelikož se prakticky nikdo nezapojil návrhy do jeho tvorby, zůstalo to na mě. Sport jsem vyloučil, protože by vypadalo dost trapně, kdybychom s Olinem v našem věku vyhráli potřetí po sobě nohejbalový turnaj. Jiný návrh na jiný sport z vaší strany nebyl. Proto jsem vymyslel pochodové cvičení. Start bude v sobotu v 09.00 hod. , půjdeme lesními i polními cestami, polem i nepolem, lukami i nelukami. Zhruba asi 4 km do Čerčany. Přibližně v půlce trasy je v 10 hod zajištěna prohlídka s odborným výkladem významné historické památky – starobylého kostela (
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kostel_sva ... n%C3%AD%29 ) na Hradišti nad Lštěním. Pokud si dobře vzpomínám, je uvnitř kostela jedna významnost, kterou však neprozradím. Území bylo dříve hradištěm a má zřejmě vazbu na turecké výpady do Evropy:
http://www.stredovek.com/list_photo.php ... ect=Lsteni. Je odsud krásný výhled do okolí, je to velice příjemná procházka se zakončením v restauraci Alexandra v Čerčanech, kterou již také všichni znáte. Zpět můžeme místní lokálkou. Andro, protože má z vlaku panický strach, může jít pěšky, jsou to pouhé 4 km.

Ale třeba se přidají i ostatní.....