Jak už jsem psal Leovi, dorazíme až zítra ráno . Odjezd z domova ve 4.00 , takže bychom na zahájení neměli chybět , ale člověk nikdy neví. Těšíme se, že se zase uvidíme
Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+ Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Přátelé, kamarádi. Den po srazu lituji. Litují, že jsem si to volno neudělal a nejel už ve čtvrtek. Taková koncentrace perfektních lidí se nedá vstřebat za pár sobotních hodin. Navíc urychlený odjez na venčení psa mne ochudil o sobotní večerní tlachání. Slibují tedy, že další sraz dám i alkoholový a vícedenní. Určitě bych chtěl poděkovat za perfektní sobotní program. Leo byl kouzelný pořadatel a průvodce. Čeče ty by ses tím mohl živit. Musím to ohodnotit jako perfektní Zpráva pro Tomi_san: Disky OK.
Tak, uz som aj ja doma, dakujem Leovi za zraz(aj ked neviem ci bez zahajenia sa to rata ako zraz ) a uz sa tesim na dalsi, pre mna to bude asi jesenny (zial Zlenice sa mi prekryvaju z dovolenkou).
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
Návrat proběhl bez vážnějších vybočení i co se týká příslušníků policie , ale teď dopraváci ČR , trojnožka byla v Křenovicích , dva body a nějaké drobné (asi mi zůstala v kapse jejich tužka jak jsem podepisoval účtenku ......