Nevím, jak ostatní,( jsem roky u ČP spokojen), kde i s PR asi nejvyšším limitem, havárie, živel, vandalizmus, odcizení, urazovka na pět sedadel, náhradní auto do 30 tisíc Kč, asistence jsem měl první roky na kupní cenu auta s 1% spoluúčastí, sklo bez spoluúčasti mám dvoulitr bylo to okolo 29000 korun ročně, události byly a plnění v plném rozsahu , blíže je i mém blogu, pak jsem to snížil asi po 48 měsících, asi 15 tisíc a zvednul jsem výši ceny čelního skla na 20tisíc, mám náhradní vůz bez povinnosti na nejaké dny...ostatní beze změn a není to ani 15 tisíc ročně, já mám českou, a ani o tom nekřičí a střet se zvěří byl krytý, u druhého auta nakolik viník byl od kooperativy jsem řešil přes moji ČP, a viníkova pojišťovna mi uhradila spoluúčast, ČP uplatnila regres na poišťovnu viníka(bylo to vina viníka ne přímo pojišťovny, neoznámil v termínu, na takové h****o jse povedlo narazit dvakrát, jednou totálka a rovněž neoznámil, tak to řešila v té době moje Generali(dělal jsem externě pro ně) a já měl do doby než byl doma z nemocnice peníze na účtu a po propuštění jsem jel pro nové auto, jinak Generali koupila většinový podíl České pojišťovny od PPF,jestli Kelner neprodal všechno

, ČP je v držení Generali(to bylo někde výše)-/ ze skušeností u ČP i šestileté auto při opravách žádná amortizace-/