Před chvilkou jsem dorazil a rád přidám pár slov..Poděkování patří všem účastníkům

Myslím tím členy clubu,veškerému personálu Dolnisu (jelikož nám chutnalo,tak i těm starající se o občerstvení),početnému zastoupení KMcz..Nejvíce poděkování zaslouží přímo majitel společnosti pan Dolinek..Na srazu bylo řečeno proč a další velký sraz (samozřejmě po následujícím,který má být na Moravě nebo na Slovensku) by měl tu samou adresu.Tento by byl tedy nultým ročníkem srazu kia-club.org v Dolnisu a před námi bude 1.ročník..
Myslím,že program byl promyšlený a účastníci mi snad dají za pravdu,že litovat budou ostatní...Co se vše dělo vám sdělí další členové..Já bych ale našel trochu zklamání a nebyl jsem jediný,kdo měl stejné pocity..Tento sraz měl parádní program,místo a exkluzivní zastoupení ze strany KMcz.Bylo zajištěné i občerstvení apod.Tudíž stačilo zařídit jen kemp..Programově to byl nejlepší sraz ze všech.Škoda tedy,že nedorazilo více členů z Prahy,kterých je poměrně dost a také Morava se moc neukázala..Kdo se omluvil za neúčast patří díky.Bohužel pár členů se neozvalo vůbec..
Druhá část v kempu bohužel patří až za sraz konající se v květnu na Moravě..Do kempu dorazilo méně lidí (řidičů) než hlasovalo pro přespání do neděle (počet 21).Z kempu ovšem také začlo postupně odjíždět pár aut,až zůstala jen 2 přes noc..
Jinak jsem plný dojmů a zážitků..Zase jsem Vás rád viděl a podělil se o novinky..Už se těším na další..
Jo a nějaké foto mám také..Videa dám rovnou na clubovou stránku a pak dám vědět
PROSÍM O ZASLÁNÍ ODKAZU NEBO JINÉ PODOBY VE KTERÉ MOHU DOSTAT VAŠE FOTKY ZE SRAZU,DÍKY